Milyen etetoszek a jo ha tapszeres a baba?
Na, te sem most olvastal szakirodalmat ...
( nem, nem a nok lapja )
Két gyerek orvos is 4hótól mondja a hozzátáplálást tápszeres babánál.
Egyébként a kérdésre válaszolva : autós hordozóba rakom a babámat addig. (4 hós)
Igen én is textilpelust terítek bele.
12-es voltam.
Köszi a lepontozást a gyerekorvosok nevében is :-D
Hogy nem volt hasznos a válaszom? Had tudjam már mit mondott a gyerekorvosunk és a helyettese is...
A kérdésre is válaszóltam...
12-es voltam.
Autos hordozoba raktam.
4 hosan keztuk mi is. 4 hosoknak valo bebieteleket kapott, szerette a kezdetektol fogva.
Fölösleges ezen veszekedni. Ha a gyerek már 4 hónaposan kinézi a szádból a kaját, nyitja a száját, emészti az ételt és nem okoz gondot a szervezetének, akkor bizony megérett 4 hónaposan. Más kérdés a tápanyag, hogy tápszer vagy anyatej vagy más. Nálunk 5 hónaposan jött el az ideje. Másnál lehet 4.
Sokan 6 hót mondanak, sokan 1 évesen se adnak mást. És vannak akik elkezdik korábban.
A legújabb kutatások (azt hiszem Canadai?) pl azt mutatták ki, hogy az ételallergia kockázat nagyobb azoknál akik 1 évnél előbb, de akár fél évnél előbb nem ismerkednek meg az allergizáló kajákkal. Pl 8 hó körül már tehén tejjel is meg lehet ismertetni a gyereket.
De én is inkább az orvosnak hiszek, aki szintén 4 hónap után már javasolta az almát. És az utat afelé, hogy kiváltsunk egy étkezést, majd kettőt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!