Szerintetek a Zsófia vagy a Barbara a szebb név?
Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 19:07
11/25 anonim válasza:
Egyik sem a kedvencem, de talán a Barbara kellemesebb hangzású.
13/25 anonim válasza:
A Barbara szebb. Zsófia nekem nem tettszik, meg rengeteg van belőle.
15/25 anonim válasza:
Barbara, de asszem,inkább Barának becézném, a Barbi nekem túl kislányos. Ja és tudok olyat, akit nem becéz az anyja, csak simán Barbarának hívja.
16/25 anonim válasza:
Barbara de egyik sem tetszik igazán.
17/25 Sophia Ajutthaja válasza:
Sajnos a becézett Barbara elég pejoratív értelmű, és azt nem tilthatod meg, hogy Barbizzák. A Zsófia bölcsességet jelent. Tök ellentéte a másiknak. Én egy 44 éves Zsófia vagyok. 😊 Anno elég ritka volt. Örültem, hogy szüleim ezt a nevet választották.Mostanában a becézés nélkülit preferálom.
19/25 anonim válasza:
Nekem a Barbara jobban tetszik, bár egyik sem tetszik igazán. A Zsófia azért nem, mert össze lehet keverni az Erzsébetnek a becézésével, a Zsókával, a Barbara becézve viszont szörnyű, Barbi - a végén barbi babának fogják csúfolni a gyereket. Vannak nagyon szép női nevek ezeken kívül is, nekem a kedvencem a Kinga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!