Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor szoktak enni a fél...

Hányszor szoktak enni a fél éves babák?

Figyelt kérdés

A lányom reggel 9 körül kel,így kimarad a tízórai.

Reggel tápszer,ebédre tejpép,uzsonnára zöldség vagy gyümölcs,vacsorára tápszer.

Így jól csinálom?

2008. okt. 17. 22:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi pont félévesek vagyunk. Sajnos tápszeres a kislányom. Öt hónaposan kezdtem a hozzátáplálást és mára már két étkezést kiváltottam neki. De amúgy születése óta naponta ötször eszik négy óránként. Persze minden baba más, és én a szopizós babákról csak annyit tudok, hogy általában igény szerint esznek. És az én kislányom öt hetes kora óta átalussza az éjszakákat, tehát nálunk éjjel nincs se evés se ivás. De úgy gondolom hogy ez változó. Annyit mondott a doki, hogy egy éves koráig legyen meg a napi fél liter tápszer fogyasztása a babának és ez mellett még a gyümi, tejpép, víz és főzelék. 6 hós kislány anyukája
2008. okt. 17. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!