Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Általában hányszor szokták...

Általában hányszor szokták átírni a szülési időpontokat?

Figyelt kérdés
Elvileg most az utolsó menses első napjától számítva és az uh-on megállapítva 3 hét különbség van.
2008. okt. 5. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyik sem ad 100%-ig megbízható adatot. Amúgy is az is lehet, hogy a baba túl nagy vagy kicsi, de attól még ugyanannyi idős. Ezért van, hogy időre született babák súlya lehet 2500g és lehet 4500 g is.

üdv. Csilla

2008. okt. 5. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében minden egyes UH adhat más szülési időpontot. Ezért a kiskönyben többnyire az utolsó mensihez számítják ki, de ahogy haladtok majd előre, úgy fog az UH egyre pontosabb értéket adni.

Nekem pl. az utolsó mensi szerint január 22-án kéne szülnöm.

Az első UH szerint január 29-én.

Az első magzatmozgás szerint január 24-én.

Az utolsó előtti Uh szerint január 27-én.

Az utolsó Uh szerint meg január 29-én. :)

Szóval láthatod, elég sok időpont van megadva. :)

A kiskönyvemben az utolsó mensi és az első magzatmozgás alapján van beírva a szülés várható ideje.

De nagyjából, az utolsó mensidhez számítva -/+ 1 héten belül ki szokott bújni a baba.

23 hetes kismama

2008. okt. 5. 11:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszke :
2008. okt. 5. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem kb a 20. héttől végig azt mondta a doki, hogy 2 héttel idősebbnek tűnik a koránál. Ennek ellenére nem dátumozták át a kiírt időpontot. A védőnőm azt mondta, hogy ezt csak akkor szokták, ha nem emlékszel az utolsó mensid dátumára, vagy nem rendszeres a ciklus. Én még egy héttel túl is hordtam, úgyhogy tényleg nem mérvadó. Viszont 4,12 kg lett.
2008. okt. 5. 12:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)
2008. okt. 5. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az ötödik időpontom van és még csak 22 hetes vagyok. Mi lesz ezután?
2008. okt. 5. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem az utolso mensimtol szamolva es osszes ultrahang szerint is november 18 van megadva.Tehat nallam nem valtozott soha.33 hetes kismama
2008. okt. 5. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak egyetlen egy dátumot adtak meg, én tavaly októberben szültem, és a terhességem elejétől október 31-re voltam kiírva. Október 26-án szültem.
2008. okt. 5. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!