Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogyan es milyen modszerrel...

Ti hogyan es milyen modszerrel fogytatok le baba mellett?

Figyelt kérdés

2017. júl. 15. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Visszanyertem szules utan az eredeti sulyom.
2017. júl. 16. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a szoptatás alatt híztem meg. Amikor már nem szopizott, elkezdtem szénhidrátcsökkentetten étkezni. Kenyeret csak reggel ettem és szénhidrátcsökkentettet. Ebédre nem ettem krumplit se rizst. A sűrűsítéts zabliszttel oldottam meg. Édességet csak nagyon ritkán és csak édesítőset ettem. Cukor helyett eritritet használtam. 25 kg-ot fogytam kb 7-8 hónap alatt. Azota is ezt az életmódot folytatom, bár mostmár nem vagyok olyan szigorú. Ja és torna! Péntek Enikő!!
2017. júl. 16. 22:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Bekaphatja akinek nem volt hasznos a válaszom. Pedig jobb ha megfogadja a jó tanácsom. Kedves, ha nem kajálsz annyit bármilyen furcsa is fogsz fogyni. Még a hülye is tudja 😁
2017. júl. 17. 11:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Én elég nagy súllyal, 85 kg-mal lettem terhes a fiammal, és sajnos terhességi cukros is lettem. Úgyhogy szülés után én kalóriát számoltam, de nem úgy, hogy 1000-ket ettem, hanem 1400-1500 kcal-t, és mellette heti 4-5 alkalommal tornáztam itthon. Vetten egy step padot, meg egy edzőcipőt. Úgyhogy lement így 12-15 kg, amit a nai napig tartok. Én direkt lassan akartam fogyni, mert a sok drasztikus diéta miatt állandóan jojoztam. Majd még szeretnék fogyni, viszont jelenleg a 3. babámat várom, így első körben nem a fogyás a cél, hanem a megfelelő étkezés. Sajnos én szoptatni nem sokáig tudtam az első két gyerkőcöm, így a szoptatás alatti mozgásról/étrendről nem tudok nyilatkozni. Kitartást neked! 😊
2017. júl. 17. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!