Mit tegyek? Olyan buntudat gyotor!

Majd ha legközelebb a nagy előzgetésében balesetet csinál, akkor te is legyél vele kimért. Már ha nem nyírja ki a családját.
Ritka nagy fax lehet, ha nem bírt lehiggadni reggel óta. Nem történt semmi és nem szándékos volt, mi mást tehetnél.

Jézus, kapja be a bunkó férjed! >:(
És igaza van az asszisztensnek, valóban fog még nagyobbat is esni. Sürgősen nyugodjatok le, nem vagy rossz anya, nem vagy felelőtlen, balesetek előfordulnak. Annyi előnye van, hogy erre a kinyílós fogókára mostantól extrán fogsz figyelni. Éjjel meg keljen fel a férjed is néha, de szigorúan széles mosollyal, kimért csárdás tánclépésben közelítsen a babához, mert ha nem, akkor ő is önző disznó. Jézus, de szívesen felrúgnám... >:(

A férjed reakciója egyáltalán nem normális.
Én szerencsére nem a babámmal, hanem egyedül estem neki az ajtófélfának amikor 2 hetes volt a kislányunk. Mert rohantam, kapkodtam. Akkor tanultam meg, hogy nyugodjak le, lassítsak.
Te is nyugodj meg, ne foglalkozz a férjed idióta megjegyzéseivel. Azóta bocsánatot kért? Szóval ne görcsölj, mert azzal csak ártassz magatoknak, nyugi!

2 nagyon jól alvó gyerekem van (2,5 éves és 3 hónapos). A nagyhoz rossz álom esetén kell felkelni, de altatni soha nem kell, simi, puszi és alszik vissza 1,5 perc az egész. A kicsi is 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát, de amikor ritkán fel kell kelni én is morgolódok. Mire átérek a gyerekszobába elmúlik, símogatok, betakarok és megyek a vackomra.
Nem érzem magam szar anyának, amiért utálok hajnal 2-kor hirtelen felriadni. Te sem vagy az!!!!
A babák nagyon sokat bírnak, nyugodj meg. Te vagy a legfontosabb a picinek és nem haragszik rád.
A férjeddel viszont beszélgess el, mert ott nagy bajok vannak.

4 hónapos volt mikor kiesett a babakocsi kereke és kiesett a betonra, gondolhatod életemben nem ijedtem meg mint még úgy, főleg hogy betonra esett, szerencsére a pelenkázótáska felfogta az esést, és nem lett semmi baja csak bent éjszakáztunk a gyerekosztályon, de tudom mit érzel, én ott 10 évet öregedtem, nagyon megviselt minket.
De egyáltalán nem vádoltuk egymást a férjemmel, egymást támogattuk végig.. és kórházba is nagyon kedvesek, figyelmesek voltak velünk.
Ne aggódj örülj hogy nem történt baj, és a férjeddel el kéne beszélgetned hogy egy házasság az jóban-rosszban !

Remelem sikerult megbeszelni a paroddal.
Elso baba? Szerintem amugy nem akart kifejezetten bunko lenni, csak panikba esett es mivel nalad esett ki a baba a hordozobol igy teged szidott meg. Ezzel nem azt mondom hogy helyesen cselekedett de az vesse ra az elso kovet aki meg soha nem hibazott. Szerencsere nincs baja a picinek, szoval nyugodj meg minden rendben lesz. :) esetleg en a kinyilos hordozot, valami stabil, biztonsagos pihenoszekre cserelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!