Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi legyen a neve a kisfiúnknak?

Mi legyen a neve a kisfiúnknak?

Figyelt kérdés
7 hónapos terhes vagyok,és már csak egy pár név maradt,ami mindkettőnknek tetszik.Szeretném,ha elmondanátok,nektek melyik tetszik a legjobban.Ezek:Rafael,Denisz,Donát,Zétény,Dániel,Dusán,Nándor,Flórián.Ja és mielőtt valaki azt hiszi,magyarok vagyunk teljesen.

2017. júl. 13. 17:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

Dániel vagy Nándor. A Zétény még jó, de abból nagyon sok van (mondjuk ez a Dánielre is igaz).

A Deniszt csak angol nyelvterületen adnám Dennis-ként, bár esélyes, hogy legtöbben rögtön a Dennis the Menace-re asszociálnának.

2017. júl. 13. 19:47
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk az volt a taktika amikor már ilyen kevés név maradt, hogy minden 3. nap megnéztük a neveket és 1-et kihúztunk ami már nem került vissza.

Ne édrekeljen ki mit ír ezekre a nevekre, főleg azok akiknek valami eszükbe jut egy névről, mert akik vele egykorúak lesznek nem egy filmre vagy mesére fognak gondolni, hanem a fiadra ha meghallják azt a nevet.

Nekem is és szerintem mindenkinek vannak olyan nevek amik valamiért kellemetlen érzéssel töltik el (ismerős, hangzás stb.) és az ellenkezője is.

2017. júl. 13. 20:29
 13/23 anonim ***** válasza:
66%

Tudom hulye otlet es nagyon meredek, nem is sok anyuka csinalja ahogy a gyakorirol kiderul, deeeee..... a ferjednek es Neked melyik tetszik legjobban? ;)

(csak tanacs, inkabb ti nevezzetek el, mint 20-25 vadidegen no)

2017. júl. 13. 20:41
 14/23 anonim ***** válasza:
56%

Fiam Dániel. Az oviban nincs több. Ellenben a Zalánokkal és Benettekkel...

Én nem az alapján választották, hogy a szomszéd gyerekét hogy hívják. Tök nem érdekelt, mennyi van belőle. Én beleszerettem ebbe a névbe, és semmi nem tántorított el.

Kérdező: Vezetéknévhez mindegyik illik?

2017. júl. 13. 21:36
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
Nándor és Dániel tetszik. A többi nem.
2017. júl. 13. 21:40
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Zétény, Dániel, Nándor és Flórián tetszik leginkább. A Nándor az egyik személyes kedvenc fiúnevem. Nincs különösebb oka,csak nagyon kellemes hangzású számomra.
2017. júl. 13. 22:11
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
Szia! En szinten 7 hónapos terhes vagyok és a mi kisfiunk neve Flórián lesz! 😊
2017. júl. 14. 07:15
 18/23 anonim ***** válasza:
31%
Nekem a Rafael sokáig kedvenc név volt, de aztán felnőttem, és rájöttem, hogy a magyar társadalom nem alkalmas különleges nevek befogadására (jelzem, én is teljesen magyar vagyok), és nem szívesen tenném tönkre a gyerek életét egy olyan névvel, ami miatt minden második ember cigánynak nézi. Pedig gyönyörű hangzása van.
2017. júl. 14. 08:01
 19/23 anonim ***** válasza:
72%
Egyedül a Zétény (Zéti) tetszik! Benne volt a top10-ben.
2017. júl. 14. 08:33
 20/23 anonim ***** válasza:
29%
Denisz vagy Donát. Donát különösen tettszik, én nem ismerek ilyen nevű fiút. Anno 2000 évek elején a munkahelyemen volt egy 30 éveiben járó Donát, onnan tettszett meg ez a név.
2017. júl. 14. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!