Mintha a sajátodat vágnád. Jó nyilvàn jobban kell figyelni és érdemes babaollót használni, de azért annyira nem kell ráizgulnod :) az más tészta h az első pár alkalomnál folyt rólam a víz, ugyanez fürdetéskor... de hozzá lehet szokni. Mostmár vagány vagyok minden téren, igaz h már 9 hónapos :) nyugi neked is menni fog minden ne aggódj! :)
2017. júl. 12. 20:52
12/16 anonim válasza:
Csipesszel vágom születése óta, most 2 éves. Akkor se tudok belevágni az ujjába, ha nagyon fészkelődik, csapkod. Apukája mutat neki közben érdekes dolgokat, így tudom levágni neki, kezén-lábán a körmöt, így nyugton marad.
2017. júl. 12. 21:52
13/16 anonim válasza:
Én belevágtam. Béna vagyok az ilyenekben. De jelentem túlélte. 4 éves. Eddig a férjem vágta, de most azt kéri pár hónapja a fiunk, hogy én vágjam. Már nagyobbak az ujjai, így könnyebb.
A férjem totál kiakadt, amikor babaként a fél ujj percét eltűntettem. Én tudtam előre, hogy ez lesz. Szóltam is. De mindenki jött a szokásos, a dehogyis, ügyes vagy stb dumákkal. Hát sajnos nem jött be. Így ezt a feladatot megnyerte a férjem magának majdnem négy évre.
2017. júl. 12. 21:54
14/16 anonim válasza:
Ne aggódj 13-as, egy feladattal kevesebb jutott neked. Én hajat nem moshatok a lányomnak 1,5 éve, azt "csak apa tudja jól" a lányom szerint. Engem nem zavar, addig csinálok mást.:))
2017. júl. 13. 06:25
15/16 anonim válasza:
Babaollóval szoktam alvás vagy szoptatás közben ha elszunnyad. Így pik-pak megvan 😊
2017. júl. 13. 09:27
16/16 anonim válasza:
Mi is első időkben vacsi közben, fürdés után vágtuk neki, miközben evett. Később amikor már ölbe tudtam ültetni, akkor leültem vele a tv elé és amíg azt figyelte, gyorsan levágtam neki így.
Van, hogy figyeli is mit csinálok, de olyankor meg akarja fogja az ollót és úgy viszont nehéz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!