Hogy kell levágni a kisbaba körmét?

Kedves Kérdező!
Én dm-ben vettem babylove-os ollót nagyon jó.Nagyon ajánlom.
És úgy vágtam a körmét,mikor nagyon pici volt hogy ülve szoptattam egy párnán feküdt az ölemben.2 szopi alatt megvolt mind a 2 keze:)
Most már nem szopizik,viszont már 3x hagyta ébren is
(7 hónapos),nagyon figyelte mit csinálok.Persze jól kell időzíteni ,mikor nyugodtabb.

Sima egyszeru koromcsipesz rendes felnott kivitel
Olloval akar milyen biztonsagi nekem nem ment
Alvas kozben vagtam le nekik
Mikor.nagyobb lett mondokaztam

En is a csipeszt ajanlanam.
3 gyerkoc van,egyiknek sem tudtam olloval vagni.
Eleinte en is szopi kozben,aztan eves utan,mikor nyugodtabbak voltak.
Mikor mar nagyobbak,es nagyon nem tetszik nekik,akkor pedig apa segitsegevel.
A labukrol sokszor az etetoszekben ulve vagtam.akkor a kezevel tuti nem ert oda;)
Ne felj tole.menni fog.

Én is mindig csipesszel vágtam/vágom.
Már 4 éves.
Én pont az ollótól féltem, hogy belevágok a bőrébe, csipesszel szinte lehetetlen. Nem is fordult elő sosem.

Én simán vágom baba ollóval amikor ébren van. Most 8 hónapos, első gyermek és az apukája vagyok. Ne parázz ennyire. Nekem is van, hogy közben unja, elkezd sírni, húzza el magát. Semmi gond, felveszem, megnyugtatom, kicsit később folytatom.
Mondjuk eleinte feleségem is alvás közben vágta neki. De aztán amikor elkezdett nagyon karmolni, akkor gondoltam levágom neki és rájöttem, hogy ez nem is bonyolult.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!