Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért olyan tuskók az emberek,...

Miért olyan tuskók az emberek, hogy kinevetnek, hogy több mint 10 év korkülönbség van a gyerekeim között?

Figyelt kérdés
Én is szerettem volna ha 2-3 évnél nincs több, de sajnos a sors nem így akarta. Mindenkinek meg nem fogok neki magyarázkodni, hogy miken mentem keresztül a 10 év alatt. Semmi köze az utca emberének hozzá. Csak iszonyúan idegesít, amikor megkérdezik, hogy mind a kettő a tiéd?? És megjegyzik, hogy nem semmi! Amikor szültem, a kórteremben mindenkinek 10-18 éves volt a nagyobb gyereke, nem tudom mi ebben a fura. Mindenkivel így viselkednek akinek így jött őssze? Hogyan tudnám ket leszerelni, mert már nagyon unom.
2008. okt. 17. 17:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én még nem hallottam ilyet,h ezért kinevettek volna valakit.nálunk én vagyok a legidőssebbigaz csak féltesóim),de így van:21,15,12,5.itt is a kicsi meg a 15éves között 10év van.szerintem ebbe semmi sincs!
2008. okt. 17. 17:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
En sem ertem mi a fura benne??Noverem es ocsem kozt 9 ev van(koztunk ocsemmel 8),anyum egyszeruen akkor akart ujbol babat..
2008. okt. 17. 17:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ne válaszolj a hülye kérdésekre,engedd el a füled mellett.Nekünk sem jött össze könnyen a baba,9 hónapos múlt,császárral született és én attól bukok ki amikor megkérdzik mikor jön a következő.Eleinte elmagyaráztam,hogy anyagilag sem könnyű stb...Most már csak mosolygok egyet és nem válaszolok a hülye embereknek.
2008. okt. 17. 17:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekeim között is 10 év van/mi így akartuk/de szerencsére negatív véleményt még soha nem kaptunk.Szerintem ne magyarázkodj,ha valaki emiatt furán néz rád,hagy a francba.
2008. okt. 17. 17:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem még sosem nevettek ki ezért, inkább értetlenkedve néznek, mert 30 éves leszek ugyan -a fiam 9 múlt, a lányom 5 hós- de kb. 24-nek néz mindenki.

Inkább a találgatás megy, hogy mikor szülhettem, enyém e a nagyobb...

Vagy megjegyzik, hogy milyen aranyos az öcsém:s-meg ilyenek...

2008. okt. 17. 17:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A nagylányom 10 éves és 3 hónapos volt amikor született a húga. A kórteremben ahol voltam szülés után a 6 anyukából hármunknak volt 9-10 között a különbség egyik anyukának pedig húsz felett. Én 35 felett szültem a másodikat. Idáig még senki nem nézet le az miatt, hogy ennyi a különbség van a két csajszi között, sőt mindenki azt mondja, hogy milyen jó nekem, mert már tud segíteni.

Szerintem ne foglalkozz velük.

Mond azt nekik, hogy mostanában ez a divat egy nagy mellé egy kicsi:)))

2008. okt. 17. 18:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok hülye ember van! Mi hárman vagyunk tesók, én vagyok 32, az egyik húgom 24, a másik 22 éves. Na és akkor mi van? Én büszkén vállalnám, hogy igen képzeld mind a kettő az enyém, valamint megkérném az illetőt, hogy magyarázza már el, szerinte ez miért "nem semmi"? Utána meg szemberöhögném amint tudományosan kifejti a saját hülyeségét!
2008. okt. 17. 19:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia ezekre nem is kell hallgatni.Anyumnak a második házasságból született féltestvérem,most lessz 8 éves,én meg már 25.Itt aztán valóban nagy a korkülömbség majdnem 18év,és senki nem szólt semmit.
2008. okt. 17. 21:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem tapasztaltam ilyet,pedig a nagy fiam 16 éves,a pici pedig 5 hós.Én 35 múltam.Igaz,olyan már volt,h azért néztek rám csúnyán,mert azt hitték ő a pasim.Én kihúztam magam-a fiam is-és jót röhögtünk.Ha együtt vagyunk mindig ő tologatja a babát,cipeli,stb.Én pedig nagyon happy vagyok ettől.Az emberek véleményére pedig sz...k,magasról és nagy ívben.Tégy te is így.
2008. okt. 18. 00:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem még soha nem nevettek ki.A lányom 14 éves és a kis babóm 5 hós.tehát pontosan 14 év van a két gyerek között.Sőt sok anyuka irigyel,hogy milyen jó nekem,mert van segitségem.Jó is:)
2008. okt. 18. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!