Ugye nem baj, ha keveset sír a babám?

Az én fiam is ilyen! Cserébe a nővére folyton vonyít valamiért...
Örülj, hogy ilyen!

Egyik se..inkább aggodalom.. túlaggódok mindent :D
azt is, hogy mennyit kéne vele "foglalkozni"
örülök egyébként, csak azt hittem, baja van
tud ő is ordítani, mint a sakál, az nem szokott tetszeni neki, ha a hajlatait tisztítom és hintőporozom, de pelenkázásnál, fürdésnél is csendben van
Azt hittem, ez nem normális kategória, mert sokaknál olvasom, hogy nem tudok főzni, takarítani is csak akkor, ha apa otthon van

Csak azt mutatja, hogy kiegyensúlyozott. Mindent megkap amit szeretne - értem itt a törődést, a közelséget, stb. - így nem kell kérnie.
A fiam is ilyen. Magát is el tudja szórakoztatni, nem kell loholni utána. Bárhova megyünk, el van, mosolyog.
A mosoly és hogy kommunikál, az csak jót jelent. Nincs baj :)

én is ettől félek :'(
mikortól kezdődik a fogzás?

Ó nem egyformák a babák sem. :) nekem a kisfiam nagyon akaratos természet és babaként is sokat sírt, nem volt el magában csak úgy, kiharcolta a figyelmet az fix. :D (egyébként a fogzást kifejezetten jól viselte, előre ne félj ettől, lehet a tied se fogja nagyon megszenvedni őket. Foganként 1-2 max 3 nap ami nekünk jutott de volt amelyik ennyi se, simán túlélhető volt..) ok nélkül nem sírt ő se, de az okok sokfélék voltak :D pl unatkozik vagy nem érzi magát biztonságban, testközelségre vágyik stb..
Szóval most a második babám meg egyelőre kb mint a te babád. Persze nem tudni hogy alakul majd fogzással mozgásfejlődéssel stb, egyelőre örúljünk neki, teljesen normális.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!