Miért nem eszik normálisan? Játszik az étellel, kiköpi, eddig szépen evett.
En 14 honapos kislanyom is kezd egyre kevesebbet enni. De igy is eszik eleget, eddig eleg sokat evett.
En nem stresszelek rajta. O azert nem szeretne enni, mert mar tud rendesen futni es maszni, es nem akar ulni (se az etetoszekben, se a kocsiban, se a hintaban), hanem menni akar jatszani. En ennek tudom be. De ha ehes, akkor ugyis eszik annyit, amennyi kell. Igy legalabb nem eszik "feleslegesen" :D
Szerintem majd a te fiadnal visszaall, ha visszajon teljesen az etvagya :) ehenhalni nem fog ugy, hogy folyton kinalgatod kajaval, ne aggodj!
Nálunk is ez van kb 1 hónapja. Téyleg őrjítő. Most csak úgy hajlandó enni, hogy ő maga kanalaz. 1 órás játék minimum.
Én is aggódom, hogy keveset eszik. Ma sem vacsorázott pl, csak cici. Pedig már alig van tejem, ő pedig már 1,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!