Mikortól és milyen samponnal mosod a babád/gyermeked haját?
Figyelt kérdés
Hány hónaposan váltottál + samponra,és heti hány alkalommal?2010. máj. 20. 21:28
1/10 anonim válasza:
Gabi-val, hetente 1x, nem tudom mióta, de még mst sincs sok haja, 14 hónapos.
2/10 anonim válasza:
hello
kislányom elég nagy hajjal született, az első 3 hónapban minden fürdéskor a gyógyszertári fürdetővel mostam neki, de kb. 3 hónaposan egyszer bekoszmosodott a fejbőre akkor vettem babe sampont, azóta már csak heti 2-szer és a babéval mosom neki, nagyon szép a haja, fejbőre tőle :)
3/10 anonim válasza:
Gabival. Kb. 3 hós kora óta, azelőtt gyér haja volt csak. Hetente egy-két alkalommal.
4/10 anonim válasza:
3hónapos korátol mosom samponnal.Gabival kezdtem,majd niveával,most jonsont használunk.Mind három jó.
5/10 anonim válasza:
Elöző vagyok.1éves koráig minden másnap mostam,most heti 2szer.
6/10 anonim válasza:
Olasz bio samponnal szinte a kezdetektől. Gyönyörű haja van, pedig fiú, 9 hós. (na persze nem a sampontól, hanem genetikától:)
7/10 anonim válasza:
Gyógyszertári fürdető,3hónapos kortól pedig niveát.
8/10 A kérdező kommentje:
mert én eddig igazából csak a fürdetővel mostam neki.heti 1x.semmi baja nincs tőle,csak arra gondoltam hogy lehet jobb lenne samponozni.
köszi az eddigi válaszokat
2010. máj. 20. 22:08
9/10 anonim válasza:
Újszülött korában a Johnon's könnymentes fűrdelővel mostam a haját is,kb 3 naponta.3 hónapos kora óta Disney-s sampont használok hetente 1x-2x.9 hós sok hajú tündér
10/10 anonim válasza:
Az első néhány hónapban Babé koszmó elleni samponnal, tényleg nagyon jó, majd a Johnsons top to toe-val, ezt használjuk máig is, most 11 hónapos. Minden nap mossuk a haját, mert mindig megizzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!