Meddig ivott kicsitek tápszert?

Fiam Milumil tápszert ivott, és 1 éves korában áttértünk a Milumil tejitalra. Igen, szendvics volt a reggeli tejitallal. Vacsizott velünk 7 körül, és lefekvéskor még cumisüvegből itta a tejitalt.
22 hónaposan kezdtem bevezetni a tejet.

Kb 10-12 hónapos korától már reggelizett, vacsizott külön, akkor már csak plusz volt este lefekvés előtt a tápszer. Egy éves kora után már reggel nem is ivott csak este.
Kb 2 éves koráig itta este a tápszert, akkor álltunk át tejitalra, most 3 éves, és most hagyta el azt is estére.

1 éves koráig ivott tápszert, ahogy elfogyott tejitalt kapott. Elvileg ugyanaz a 2, csak más a neve.
Nekem marha sokáig nem volt hajlandó a teljesen leturmixolt dolgokon kívül mást enni, úgyhogy a reggeli/vacsora csak az volt

és ugyanúgy cumisüvegből adjátok?
És ha csak plusz, akkor az esti az +1 étkezés?
én most reggel 9körül adok tápszert (akkor kel), 11körül túró, tejszelet, valami kis apróság, alvás, 3körül kel, akkor eszik főzeléket, 6kor vajas/májkrémes stb kenyeret (kb 1,5 szelet toast kenyér), fél9-9 körül tápszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!