Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig ivott kicsitek tápszert?

Meddig ivott kicsitek tápszert?

Figyelt kérdés
Most 10 hós, a tápszert 1 éves korig írják fel neki. Reggel és este iszik 210ml-t. Ha elfogy, egyik napról a másikra adjak neki valamilyen tejitalt? vagy néha már most is adjak azt, hogy szokja? Az ugyan olyan laktató, mint a tápszer? Mert most a táp egy teljes étkezés. Vagy akkor már pl. egyen vajaskenyeret+a tejitalt? Ti hogy csináltátok? Mennyi idő koráig ivott tápszert? Csak az volt a reggeli+vacsi, vagy adtatok mellé mást is?
2017. júl. 4. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Fiam Milumil tápszert ivott, és 1 éves korában áttértünk a Milumil tejitalra. Igen, szendvics volt a reggeli tejitallal. Vacsizott velünk 7 körül, és lefekvéskor még cumisüvegből itta a tejitalt.

22 hónaposan kezdtem bevezetni a tejet.

2017. júl. 4. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Kb 10-12 hónapos korától már reggelizett, vacsizott külön, akkor már csak plusz volt este lefekvés előtt a tápszer. Egy éves kora után már reggel nem is ivott csak este.

Kb 2 éves koráig itta este a tápszert, akkor álltunk át tejitalra, most 3 éves, és most hagyta el azt is estére.

2017. júl. 4. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:

1 éves koráig ivott tápszert, ahogy elfogyott tejitalt kapott. Elvileg ugyanaz a 2, csak más a neve.

Nekem marha sokáig nem volt hajlandó a teljesen leturmixolt dolgokon kívül mást enni, úgyhogy a reggeli/vacsora csak az volt

2017. júl. 4. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
A mi gyerekorvosunk 3 éves korig irja fel a tápszert. A kislányomnál kb 1 éves korára sikerült kiváltanunk minden étkezést rendes étellel,azota a tápszer neki is a reggeli és esti "szeánsz" része:) most két éves és esze ágában sincs elhagyni, kéri is. Amig igényli és szereti,én fogom neki, addig nem kap helyette tehéntejet v kakaot.
2017. júl. 4. 14:35
 5/5 A kérdező kommentje:

és ugyanúgy cumisüvegből adjátok?

És ha csak plusz, akkor az esti az +1 étkezés?

én most reggel 9körül adok tápszert (akkor kel), 11körül túró, tejszelet, valami kis apróság, alvás, 3körül kel, akkor eszik főzeléket, 6kor vajas/májkrémes stb kenyeret (kb 1,5 szelet toast kenyér), fél9-9 körül tápszer

2017. júl. 4. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!