Kutyás kisbabások?
Van itt köztetek olyan, aki panelban él kutyussal és babával? Hogyan oldjátok meg a higiéniát? Van egy 3 hónapos babóm, eddig nem volt probléma. Most viszont már forog minden fele, állandón "lemászik" a játszószőnyegről. Hiába takarítok minden nap, csak ott mászkál a kutya is... ha nagyobb lesz az már megint nem lesz ennyire necces, csak most még az arcán csúszkál, nem szeretném, hogy felnyalja a kutyás padlót...bár ha csak mi sétálnánk rajta, se lenne jó azt nyalogatni...
Gondolkoztam, hogy habtapira rakom rá a szőnyeget, de egyelőre nem talaltam, csak 8 db-osat, az meg nem igen nagyobb a szőnyegtől...
Valakinek valami praktikus ötlet?
Nem az volt a kérdés, hogy hogyan ne menjen be a kutya a gyerekszobába ... :)
Leírtam, hogy 6 hétig volt tabu a szoba, utána úgy voltunk vele, hogy mivel a kutyaszőr úgyis beszáll, felesleges kitiltani... de logikus, hogy attól még nem tapicskolja össze...
De azért köszöszöm neked is :)
Jó, hát én nem kötekedni akartam, csak leírtam azt, amit már korábban is, hogyha már írtad, hogy nem érted a kérdést ...
De direkt meg is köszöntem, mert tényleg hasznos volt a válasz, csak reagáltam a "kérdésedre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!