Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kutyás kisbabások?

Kutyás kisbabások?

Figyelt kérdés

Van itt köztetek olyan, aki panelban él kutyussal és babával? Hogyan oldjátok meg a higiéniát? Van egy 3 hónapos babóm, eddig nem volt probléma. Most viszont már forog minden fele, állandón "lemászik" a játszószőnyegről. Hiába takarítok minden nap, csak ott mászkál a kutya is... ha nagyobb lesz az már megint nem lesz ennyire necces, csak most még az arcán csúszkál, nem szeretném, hogy felnyalja a kutyás padlót...bár ha csak mi sétálnánk rajta, se lenne jó azt nyalogatni...

Gondolkoztam, hogy habtapira rakom rá a szőnyeget, de egyelőre nem talaltam, csak 8 db-osat, az meg nem igen nagyobb a szőnyegtől...

Valakinek valami praktikus ötlet?

2017. júl. 4. 08:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés, hogy hogyan ne menjen be a kutya a gyerekszobába ... :)

Leírtam, hogy 6 hétig volt tabu a szoba, utána úgy voltunk vele, hogy mivel a kutyaszőr úgyis beszáll, felesleges kitiltani... de logikus, hogy attól még nem tapicskolja össze...

De azért köszöszöm neked is :)

2017. júl. 4. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Jó, a kérdés az volt, hogy hogyan oldjuk meg a higiéniát, mert ott járkál a kutya. Tehát ha nem járkál ott, akkor nincs probléma. Ezért írtam a rácsot. Nem tudom, milyen a lakás, máshová is lehet tenni, nem csak a babaszobára, szóval el tudod keríteni a kutyát. Ennyi.
2017. júl. 4. 12:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Jó, hát én nem kötekedni akartam, csak leírtam azt, amit már korábban is, hogyha már írtad, hogy nem érted a kérdést ...

De direkt meg is köszöntem, mert tényleg hasznos volt a válasz, csak reagáltam a "kérdésedre"

2017. júl. 4. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!