Elösször ülni fog a a baba vagy mászni? Mi a sorrend?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 16:52
1/9 anonim válasza:
Általában előbb másznak, de én pl. sose másztam, hanem egyből ültem, majd álltam...
2/9 anonim válasza:
hivatalosan: mászás és abból jön az oldalra kiülés
3/9 anonim válasza:
Nekem először ült,utána mászott.Sosem gondolkoztam a sorrenden.Pedig mindkét gyermekemnél ez volt a sorrend.
4/9 anonim válasza:
Változó, még testvéreknél is. Ikreim vannak.
Az egyik előbb ült mint mászott, a másik mászott majd ült!
5/9 anonim válasza:
Mindkét lányom előbb ült,majd mászott.
6/9 anonim válasza:
Lányom előbb ült (6 hó) és csak 7,5 hónaposan mászott. Fiam 7,5 hónaposan mászott és ült.
(Mind a kettő 11 hónaposan indult el)
7/9 anonim válasza:
előző
lányom úgy ült fel, hogy négykázlábra állt és egyszerűen hátrahuppant
8/9 anonim válasza:
Szia az én kislányom először felállt, másnap abból tanult meg leülni. Mászni egy hét múlva kezdett, addig csak kúszott. Mindezt hét hónapos korában.
9/9 anonim válasza:
Előbb ült (5 hónap) utána mászott (6 hónap) felállt (7 hónap) önállóan jár (11 hónap)
Nagyon erős, hanyatt fekvésből is képes felülni, mikor próbálkozott akkor egyik könyökére támaszkodva nyomta fel magát :)
Minden babánál más ahogy olvasom a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!