Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 6 hetes babámat nem lehet...

A 6 hetes babámat nem lehet magára hagyni a kiságyában napközben, különben sír. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem éhes, szomjas, nem fáj a hasa, tiszta a pelusa stb. Ha kézben van, semmi baja. Nem akarom elkapatni és nem is lehetek egész nap mellette. Valaki azt mondja, hogy ki fogja ezt majd nőni. De mikor? Tud valaki tanácsot adni? Előre is köszönöm.
2008. okt. 17. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi is ugyan így voltunk.én az ágya-főlé tetem kis macikat vagyis lógnak el is éri ,ahogy a kis kezével hadonászik és mozognak nagyon tetszik neki ,beszélget és nevetgél nekik.Papirból is csinálhatsz neki (rajzoj) neki valamit . Nekünk be jött el van 1 órát is mert ök még nem tudják órákra le kötni magukat 1 óra alatt el is fárad és majd elalszik .Mi hason alszunk és mindig jelez ,hogy már ö álmos és meg kel fordítani.Vagy én még a hodozoba ki teszem és ki viszem magamhoz de amint látom hogy álmos röktőn viszem az ágyba hogy tudja az ágyban kell aludni mert megszokja és majd nem fog az ágyban aludni.Hát sok sikert.

8hetes anyuka.

2008. okt. 17. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb. 3 hós korukra le tudják foglalni magukat hosszabb időre játszószőnyegen, pihiszékben, játékokkal stb. Addig valószínű sokat lesz kézben. Később tényleg jobb lesz a helyzet. 5 hós kislány anyukája.
2008. okt. 17. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fogod elkapatni, ne félj! Valóban idővel jobb lesz, ahogy egyre jobban érdeklődik a környezete iránt. Addig tarts ki! :) Mi most 3 hónaposak vagyunk, de már 2 hónaposan kezdett jobban ellenni, persze csak akkor ha egy légtérben van velem - egyedül ő is sír, csak pár percet bír nélkülem. Jó ötlet a pihenőszék (így magaddal tudod vinni a lakásban), vagy a játszószőnyeg, de egy sima egyszerű pléd is megteszi, mielőtt kapok a fejemre... :) Az ágy fölé szerelt zenélő forgó is jó dolog, lehet már használtat is kapni olcsón.
2008. okt. 17. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ugynebben a cipőben vagyok 8 hetes lányommal. sinálja a blhét, ha nem vagyok mellette és nem vele foglalkozom. Semmit se tudtam már csinálni itthon. Elvittem tegnap dokihoz, hogy fáj a hasa. A dokim meg elmondta, hogy azzal tart maga mellett a gyerek. Csak dühből csinálja. Eltelt egy nap és lám, le tudja magát kötni és már nélkülem is elvan rövid ideig. Kicsit spártai megoldás, de szerintem ebben a korban kicsit sakkoznak a gyerekek a szüleik idegeivel! Imádom a gyerekem, de nem lehet mindig kézben vagy kézközelben!

Bukott is néha... A has feszítése miatt volt, ami szintén a düh következménye...

A családal megérttettem, hogy következetesek legyenek és én is többet audtam ma éjjel!

Üdv

8 hetes kiscsaj anyukája

2008. okt. 18. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!