Mikor kell majd olajat tenni a főzibe?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6 hónapos és még nem adtam neki husit sem a főzelékébe.Azt lehet már egyébként?És olajat is csak akkor kell beletenni,ha van benne husi?2008. okt. 17. 13:09
1/3 anonim válasza:
Hát azt nem tudom mikor kell, nekem azt tanácsolta a védőnő, hogy 7 hónaposan tehetek, de ő már 6 hósan husit evett, csirkemellet. 4,5hósan kezdtük a kajcsizást.
Szerintem ha már eszeget 1-2 hónapja lehet próbálkozni husival, majd kicsit később az olajjal is.
2/3 anonim válasza:
6 hónaposan már kaphat csirke és pulykahust. olajat azért kell beletenni mert az is uolyan étel mint bármi más és meg kell ismertetni vele hisz teljessen más izt ad az ételnek. Jah és jo is mert lazitja egy kicsit a székletet, gyorsitja az anyagcserét ami jó az emésztésnek!
3/3 anonim válasza:
az előző válaszolo vagyok 6-7hosan már kaphat olajat a kajcsiba napi 1 kiskanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!