Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tart még?

Meddig tart még?

Figyelt kérdés
Lányom 10 hónapos lesz,már egy jó ideje tart nála ez a szeparációs szorongás.Mint a kutya,mászik a lábamra,rám,csimpaszkodik,nyöszörög,sír...és még sorolhatnám.Semmit nem tudok tőle gyomorideg nélkül csinálni. :-( Rendben,nem dobostorta megsütésre gondoltam,de se wc,se reggeli előkészítése,mosogatás (azért a nagy melegben nem árt),arról nem is beszélve apán és rajtam kívül senkivel nem marad el...
2017. júl. 2. 06:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1 éves kor körül jobb lesz ha elindul, még ha a bútorok mentén is de sok lesz a felfedezni való a lakásba.

Igaz sokszor vissza fog akkor is térni hozzád mint bázisra, de a sok pakolászásba és menés közbe el fog terelődni a félelme hogy anya ne tűnjön el sehova.

Utána is lehetnek hullámai, de én azt vettem észre 1 évet ahogy betöltik rengeteget fejlődnek érzelmileg,intellektuálisan és mozgásilag is, hihetetlen ahogy átváltoznak babából kisgyerekké. Nekem eddig ez volt a legnagyobb csoda az egész 14 hónap alatt, nagyon büszkévé fog tenni téged is !

2017. júl. 2. 11:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Már egy hónapja áll,megy a bútorok mentén,mászik,de mintha tényleg csak egyre rosszabb lenne a helyzet.Nem erőltetjük,de nem bánnánk már járna.Tegnap már megállt stabilan kapaszkodás nélkül,remélem az sem várat már magára sokáig.Inkább szaladgálok utána,de ez a nemalvás kicsinál.Felsír,felül,forgolódik,mászkál,kínlódik éjszaka,hajnalban kel,nem tudom visszaaltatni.Nappal unatkozik!Sajnos van ilyen! :-( Az én gyerekemet ideig-óráig kötik le a dolgok,de az ölemben sincs el sokáig.Próbáltam vele "tanulva játszani".Hát!Minden jobban "érdekelte"...
2017. júl. 3. 05:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Jarjatok jatszoterre, kozossegbe, jatszohazba.
2017. júl. 3. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!