Hány hónapig tart a mozgásfejlődés?
Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 05:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem hónapokban lehet kifejezni, mert az oviba is nézik pl mennyire összerendezett a mozgás. Én azt mondanám, hogy hosszú évekig.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem hónapokban lehet kifejezni, nemcsak az számít hogy kúszik, mászik, jár, mert az oviba is nézik pl mennyire összerendezett a mozgás. Én azt mondanám, hogy hosszú évekig.
3/7 A kérdező kommentje:
Nézik?Kik?Tessék? :-D Én az alvás miatt kérdezem,merthogy éjszaka is gyakorolja,ezért álmosság van nyűg...stb.
2017. máj. 16. 06:59
4/7 anonim válasza:
Kik? Pl. a vedono, meg a 6 eves statuszon is!
Bocs de a kerdesed total ertelmetlen :) A mozgasfejlodes eveken at tart, hiszen a csecsemo tok magatehetetlen, a kifejlett mozgas pedig mar az egyenletes futast is magaba foglalja!
Szoval igen, evekig tart, es egyeves korig parhavonta, utana pedig evente nezik.
5/7 anonim válasza:
Az alvásra kb a járás megtanulásáig hat komolyabban. 11-18 hónapos kor között indulnak el általában. Az enyém miután elindult még hetekig rosszul aludt, aztán pár hét múlva stabilan járt és csak a fogak áttörésénél kelt éjjel, akkor már voltak átaludt éjszakák ha nem jött foga, de sokminden más is hathat az alvásra, van baba aki eleve rosszabb alvó, lesz szeparációs szorongás stb.
6/7 anonim válasza:
a mozgásfejlődés része a mozgás összerendezése pl a hintázáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz... szóval szerintem olyan 8-10 évesen fejeződik be.
7/7 jafnrétti válasza:
Szerintem nézz utána, hogy mit jelent egész pontosan a "mozgásfejlődés" kifejezés, akkor nem fogsz röhögni, ha valaki azt mondja hogy nézik a gyerek mozgásfejlődését. Bocs, ez nagyon idétlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!