Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Náthára milyen teát csináljak...

Náthára milyen teát csináljak neki? 6és fél hós

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem adnék "rendes" teát (csersav, koffein stb.). Gondolom te sem erre gondolsz.

Lehet kapni speciálisan babáknak való teát, mi azt adtunk (egyébként vizet iszik), cukor nélkül, pár csepp citromlével.

2008. okt. 17. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:
az a neve: HIPP Gyermektea. Ebben sok ellenörzött gyógynövény van, nagyon finom. Én most vettem 680 ft.-ért és imádja a babám! próbáldd ki. Ja és én szoktam ilyenkor belecseppenteni 5 csepp Cebion ( C-vitamin) cseppet és hamar rendbejön.
2008. okt. 17. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Én édeskömény teát főzök ilyenkor neki, mert jó a légutakra is, hurutoldó és cseppentek bele Cebiont.
2008. okt. 17. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Én csipkebogyó teát adnék neki, mivel az tele van C-vitaminnal. Forralt vizet hűtsd vissza és a csomagoláson feltüntetett mennyiséget áztasd be.

Szomjoltó hatása is kiváló, nem kell ízesíteni.

Az én babám is ezt issza 3-4 hónapos kora óta és még nem volt semmi betegsége se, még orrfolyás se.Lassan 1 éves lesz.

2008. okt. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!