Náthára milyen teát csináljak neki? 6és fél hós
Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 12:03
1/4 anonim 

válasza:

Én nem adnék "rendes" teát (csersav, koffein stb.). Gondolom te sem erre gondolsz.
Lehet kapni speciálisan babáknak való teát, mi azt adtunk (egyébként vizet iszik), cukor nélkül, pár csepp citromlével.
2/4 anonim 

válasza:

az a neve: HIPP Gyermektea. Ebben sok ellenörzött gyógynövény van, nagyon finom. Én most vettem 680 ft.-ért és imádja a babám! próbáldd ki. Ja és én szoktam ilyenkor belecseppenteni 5 csepp Cebion ( C-vitamin) cseppet és hamar rendbejön.
3/4 anonim 

válasza:

Én édeskömény teát főzök ilyenkor neki, mert jó a légutakra is, hurutoldó és cseppentek bele Cebiont.
4/4 anonim 

válasza:

Én csipkebogyó teát adnék neki, mivel az tele van C-vitaminnal. Forralt vizet hűtsd vissza és a csomagoláson feltüntetett mennyiséget áztasd be.
Szomjoltó hatása is kiváló, nem kell ízesíteni.
Az én babám is ezt issza 3-4 hónapos kora óta és még nem volt semmi betegsége se, még orrfolyás se.Lassan 1 éves lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!