8 hónapos babával miket lehet játszani?
Figyelt kérdés
2017. jún. 29. 11:42
1/3 anonim válasza:
Mindharom gyereknel jo otleteket adott az Anya, tanits engem c. konyv.
De amit szoktunk: tukorben nezi magat, mutogatom a testreszeket, versenyt maszunk, konyvet nezunk, mondokazunk, tapsolni tanitom, kockakat pakolok egymasra, ezt elboritja. 8,5 honapos
2/3 anonim válasza:
Én nagyon sokat vagyok vele a földön. Vannak zenélős pakolós játékai, a kedvence egy alma, amibe a szeleteket kell bele rakni és közben zenél. Én belerakom ő meg kiszedi. Játék közben folyamatosan mondókázok vagy énekelek neki. Igazából kb a fél napot a földön töltjük. Ott szeret a legjobban. Ha kimegyünk az udvarra, ott is pléden vagyunk a fűben.
3/3 anonim válasza:
A könyv nekem is segített. Volt idő, mikor a kiürült nagy mosógéles flakonba dobált dolgokat, a nagy kupakjába beletett-kivett kisautót, közben mondogattam neki rávezetősen, mit jelent beletenni kivenni. Ezekből az egyszerű játékokból sokat tanulhat. később erősebb kézzel csipeszeket dobált a flakonba, rácsiptette a szájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!