Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislakásban (30m2) nehezebben...

Kislakásban (30m2) nehezebben fejlődik egy kisbaba mozgás terén mint egy nagy lakásban, esetleg családi házban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
nem feltétlen, de ne is hasonlítsd egy nagy kertes házhoz :) Ma emeleten lakunk 65 m2-ren, de nem járhatja be az egészet, nincs túl nagy szabad mozgása sajnos a lakás kialakítása miatt.
2010. máj. 20. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem is az,hogy nehezebben fejlödik,csak hamarabb bejárja az egészet és hamarabb megunja. Egy nagy lakás kerttel tovább marad érdekes.
2010. máj. 20. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Miért? Szerintem nem. Ha nem járókában, kiságyban tölti az egész napját, eleget vagytok levegőn, jártok játszótérre, akkor nem igazán van különbség. Egy kertes háznál viszont az az előny, hogy bármikor kimehet a gyerek, nem kell külön séta időt beiktatni..
2010. máj. 20. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
57%

Na,ez engem is érdekelne,ugyanis az albérlet,amiben lakunk,nincs egészen 30 nm.Apukám,a kisfiam és én.Mondanom sem kell,intim szféra egyenlő a nullával,ami nem is zavar igazán most MÉG!!!!De előbb utóbb apukám is megunja,hogy minden nap 3-kor kel,mert a fiam akkor kel enni,aztán mostanában nem alszik vissza egyből,minimum 1 órát játszik vagy nyűglődik...

A személyes véleményem az,hogy sosem árt egy nagyobb lakás,de azért más is felnevelt már 25 nm-en akár 4 gyereket is...Igaz,én megkérdezném,hogyan csinálja...Ha nincs mit tenni,szerintem megoldás lehet egy pléd és a Margitsziget vagy a városliget.Nyáron akár egész napra,árnyékban persze...Ott aztán fejlődhet a lurkóink mozgása!! ☺ Most vannak olcsón kiadó kertes házak,tavaly még nem találtunk ilyesmit,de most nyáron kiveszünk egyet.Drukkoljatok,hogy összejöjjön ☺☺

Ny

2010. máj. 20. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudom, de biztos ügyesebb, meg óvatosabb lesz, ha nem akarja lépten-nyomon beütni a fejét.
2010. máj. 20. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!