Kislakásban (30m2) nehezebben fejlődik egy kisbaba mozgás terén mint egy nagy lakásban, esetleg családi házban?
Na,ez engem is érdekelne,ugyanis az albérlet,amiben lakunk,nincs egészen 30 nm.Apukám,a kisfiam és én.Mondanom sem kell,intim szféra egyenlő a nullával,ami nem is zavar igazán most MÉG!!!!De előbb utóbb apukám is megunja,hogy minden nap 3-kor kel,mert a fiam akkor kel enni,aztán mostanában nem alszik vissza egyből,minimum 1 órát játszik vagy nyűglődik...
A személyes véleményem az,hogy sosem árt egy nagyobb lakás,de azért más is felnevelt már 25 nm-en akár 4 gyereket is...Igaz,én megkérdezném,hogyan csinálja...Ha nincs mit tenni,szerintem megoldás lehet egy pléd és a Margitsziget vagy a városliget.Nyáron akár egész napra,árnyékban persze...Ott aztán fejlődhet a lurkóink mozgása!! ☺ Most vannak olcsón kiadó kertes házak,tavaly még nem találtunk ilyesmit,de most nyáron kiveszünk egyet.Drukkoljatok,hogy összejöjjön ☺☺
Ny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!