Adnátok babátokra fekete nadrágot?
Figyelt kérdés
Kislányomnak csak színes, vidám ruhákat vettem eddig.Most volt egy olyan akció a C&A-ba, hogy 2 nadrág egy áráért.Az egyik fehér, a másik fekete.Megvettem, de nem tudom, hogy a feketét ráadjam-e.Felpróbáltam fehér, lila és sárga felsővel, nagyon kis csinos volt, de a nagyszülőknek nem tetszene.Valami kis vidám, világos színű pólóval adnám a babámra.Szerintetek?2010. máj. 20. 09:09
1/11 anonim válasza:
Persze, simán ráadnám, Nekünk volt fekete Adidas melegítője, csak már kinőtte. Cuki volt benne. Most is van fekete gatyója. Nincs abban semmi rossz, főleg ahogy írtad, vidám, színes felsővel.
2/11 anonim válasza:
Amikor mentek a nagyikhoz, egyszerűen ne abba vidd, menjetek abba játszótérre, homokozni, mondjuk sztem tök vagány egy fekete nadrág! És van még az az akció?
3/11 anonim válasza:
Nyugodtan add rá, színes felsővel simán jó. Én vinném a mamákhoz is benne.
4/11 anonim válasza:
Én is ráadnám. Színes pólóval teljesen jó! Igaza van az előzőnek, ha mentek a nagyihoz, ne vidd ezt a nadrágot...
Mondjuk engem hidegen hagyna, hogy mit gondolnak. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!:)
Szerintem van még ez az akció, másfél hete vettem.1700 ft a két darab, de nagyon jó anyagjuk van, nem ez a bolyhosodó.
2010. máj. 20. 09:23
6/11 anonim válasza:
Simán ráadnám azon legalább nem látszik a kosz. :-)) Van is sötétkék és sötétbarna nadrágja is.
Mondjuk egy fehérrel nem tudom, mit kezdenék...
7/11 anonim válasza:
Az én mamim is utálja ha sötétben van a baba:D Vagy ha farmerben, na attól frászt kap:) Egyszerűen oda nem viszem olyanban.
8/11 A kérdező kommentje:
Még nem mászik a babám, úgyhogy nem lesz koszos a fehér:)Igen, ezt fogom csinálni, ha a nagyszülőkhöz megyünk akkor nem adom rá:)
2010. máj. 20. 09:43
9/11 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is van fekete nadrágja! Simán ráadhatod!
10/11 anonim válasza:
Nem is egy fekete ruhája volt és van is a kislányomnak. Miért rosszabb, mint bármi más szín? Szerintem egy fekete nadrág vagy kisszoknya egy világos felsővel nem csak csinos, de akár ünnepi öltözék is lehet egy babán is, nem csak később.. A kislányomnak pl. van fekete-fehér virágmintás kis nyári ruhája is, mikor abban volt, mindenki azt kérdezte, hol vettem, mert ők is vennének... (egyedi darab, mert turis :D )... Ne vidd a mamához abban, ha neki nem tetszik, de máshová nyugodtan add rá... A fekete ugyanolyan szín, mint a többi, nincs ebben semmi...akkor fehéret se adjunk, mert nem egy kultúrában az a gyász színe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!