Ki hány kilóig tudta használni a babájánál a pampers 5-ös méretű pelust?
szia
a fiam két és fél éves, 13 kg, és ezt használjuk,
vettem 6 méretűt is, de az iszonyatosan nagy rá, ezért visszatértünk az 5 méretűre
Sziasztok!
Az első válaszolónk.Az én kisfiam is 11,5 kiló 1 évesek vagyunk:)
Azért kérdezem mert lenne lehetőségem most hogy annyi pampers 5-ös pelust vegyek ami elég lenne vagy 5 hónapig,de nem szeretném ha rajtunk maradna azért mert kinövi.
Második válaszoló!
A te kisfiadnak még 13 kilósan kényelmes ez a pelus?
köszi a választ
Szia,
mi mondjuk liberot használunk, de kb a babám 13-14 hónapos kora óta. Most lesz 18 hónapos.
Szerintem vedd meg, ha van lehetőséged. 5 hónap nem olyan sok. Ha véletlen közben kicsi lenne, és kellene már a 6-os méret, akkor legfeljebb nappalra elhasználjátok a maradékot. De szerintem nem lesz ilyen probléma.
második vagyok
nem hiszem h kényelmetlen lenne neki, mert a combiján nem vág be,
ő vékony testalkatú gyerek, azért vettem 6 méretű pelust, mert rövidnek találtam az 5
nyugodtan vedd meg az 5 havi pelusadagot, mi már szeptember óta, 8 hónapja, használjuk a 5 méretűt, remélem nem sokáig, mert nyáron rágyúrunk a szobatisztaságra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!