SOS! Lenyelt egy picike darab szappant! Mit tegyek?
Édesem,olyan butaságot kérdezel,hogy nem tudok rá normálisan válaszolni.Szinte fájt a kérdés,amikor elovastam...
Most mond meg őszintén,mégis mi baja lehetne egy pici darabka szappantól?Szerinted,ha mérgező lenne,akkor árulnák?
Hát használunk egy pár dolgot a mindennapokban, amit ha megennék nem válna az egészségünkre, jaj hagy ne soroljam.
Sztem ez a forum nem neked való, mert itt rengeteg ijedt anyuka kérdésével találkozol, akik nem a te ironikus megjegyzéseidre vágynak. Valahol máshol kellene effajta hajlamodat kiélni. De azért picit meg is nyugtattál. Még ha hihetetlen is, tényleg megijedtem!
Nem hajlamból ironizáltam szívem,hanem indulatból:)
Amúgy örülök,hogy ha megnyugtattalak.
belátom,hogy az anyai ösztön erősebb lehet még a józan ítélőképességnél is.
Kedves kakiban turkalo :D LOL!
Jahhh persze csak veletlenül kutatod at mindig a gyerek altal produkalt vegtermeket mi??? LOL!!!
Nagyon teccett.
Amugy oke, hogy megijedsz dolgotol, de azert.... ajjajjajjajj
Nem lesz baja, mint ahogy latod.
Bar erdemes lenne a szappan dobozat, papirjat megnezni, hogy milyen összetevöket tartalmaz... (csak hogy a kesöbbiekben azt tudd fözni neki, ha egyszer szereti)
:D LOL!!!
Na, jó, tényleg alig várom már, hogy kakiljon a gyerek, hogy turkálhassak benne!
Hóhó! Azt hiszem, pont most produkál, megyek is! :D
Kakiban turkáló
Hát képzeld nincs időm egész nap itt ülni és a kérdéseket olvasgatni, miért muszáj megjegyezni. hogy volt már ilyen kérdés a napokban? Miért baj h.nagy ijedelmemben feltettem ezt a kérdést? Sztem sokkal bagatelebb dolgokra is rákérdeznek itt, mégsem hurrogom le őket.
Megjegyzem mégegyszer azért ijedtem meg, mert NEM semleges vegyhatású dologról volt szó, ami ráadásul NEM evésre szánt. Aki nem tud normális választ adni annak valószínűleg még nincs gyereke vagy épp több is van és már lazább, tapasztaltabb. A következő gyerkőcöknél már én is az leszek és nem olvasgatok iylen fórumokat.
A segítő válaszokat viszont köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!