Szép név a, Dominik, csak nekem tetszik a családban? Parom cserbenhagyott
Figyelt kérdés
Ezt a nevet akarom adni,parom igazabol nem szol semmit,azt mondta en valasszam ki a nevet amit akarok,ezert elmondtam anyumnak neki se tetszik meg nem ilyen stilust kepzelt el,elmondtam tesomnak haat o se adna..most tanacstalan vagyok..2017. jún. 25. 16:33
11/13 anonim válasza:
Nekem nagyon,az első gyerekünket szerettük volna hívni de végül Patrik lett
Meg
Nimród a 3. Babánk
12/13 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, tucatnév. De én azt mondom, ha van olyan név, ami bármelyik szülőnek nem tetszik, azt nem szabad adni, mert csak konfliktusok forrása lenne. Maximum, ha erre a párod is hajlandó, az ő által preferált nevet is adjátok, a Dominik mellé.
13/13 anonim válasza:
12-es! A kérdező azt írta, hogy a párja rábízta a választást. Akiknek nem tetszik a név, azok a rokonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!