Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitol sirdogal fel ejszaka 8...

Mitol sirdogal fel ejszaka 8 honapos kisfiam?

Figyelt kérdés
5 honaposan kibujt az also ketto foga tegnap elott meg a felso jobb azota sirdogal. Nekem ez nagyon szokatlan viselkedes mert eddig nem csinalta. Este 8kor lefekudt es reggel 8ig alukalt siras nelkul. Ma este is felebredt sirt amint kitettem a laban felriadt es megint sirt amikor mar azt hittem alszik ujbol kimentem de eszre vette es sir....aztan felorat fogtam a kezet es vegre elaludt. Ez normalis? Remelem erre nem szokik ra. Mit csinaljak legkozelebb? Megint fogjam a kezet de eddiig ez nem volt valami tortenhetett? Tele van a fejem kerdsekkel legyszi segitsetek! Betegnek nem beteg az bizti. Foga? Fel? Szorong de mi lelte?
2008. okt. 16. 23:17
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Bizony néha elég egy rossz álom, és ráadásul most kezd a mindentől megijedek és félek korszakba lépni. Enyém ugyanezt csinálta, még a kutyaugatástól is megijedt és nem tudta hogy bújjon hozzám. Elmúlik jó esetben , csak türelem. De arra vigyázz,hogy ne járj úgy mint én. Én amikor láttam,hogy megijed,vagy fél, vagy felsír, magamhoz vettem aludni, és egyszer csak azt vettem észre,hogy már a nap 24 órájában csak rajtam csüng, már Wc-re sem tudtam elmenni. Nehéz volt visszaszoktatni az ágyába is. Most már csak megvigasztalom, és visszateszem, vagy adok neki valamit,ami leköti. Reméljünk nálatok sem lesz nagyobb gond.
2008. okt. 16. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!