Újszülöttnek a vigantol hogyan adjam be, ha nem tudok anyatejet lefejni?
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 12:02
11/15 anonim válasza:
Belecseppentettük neki. Mai napig így kapja, 2,5 éves, csak néha dacos, ilyenkor megkérdezem tőle hogy a nyelvére vagy a szájába kéri és élvezi hogy ő irányít és választhat. 😂😂😂
12/15 anonim válasza:
Úristen 9 es ,ilyen ostobaságot
13/15 anonim válasza:
9es , a testedben lévő zsírban. Bioszból ülj le 1es
14/15 anonim válasza:
Én kiskanálra cseppentem majd pedig beadom a szájába.
Mondom neki hogy ááá és már nyitja is a száját meg mosolyog. :)
Persze az én babám már 5 és fél hónapos, de újszülöttként is ugyanigy adtam be neki csak még nem mosolygott hozzá.
15/15 anonim válasza:
9-es vagyok. Elnézést a téves információért, nem okoskodni akartam, csak segíteni. Ezt nekem a védőnő mondta... Hozzáértőbbnek gondoltam. Azért arra jó volt, hogy két dologra is rájöjjek; 1. a védőnő szava nem szentírás, 2. nagyon sok az okos ember körülöttem, akiknek a magas IQ mellé nulla EQ jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!