Hogyan melegíted a lefejt anyatejet?
Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 11:15
2/9 anonim válasza:
Aventes pohárba raktam el. Azt könnyebb melegíteni, pontosabban hamarabb melegszik. Felforralom a vizet, beleteszem egy nagyobb bögrébe, s abba beleállítom az Aventes poharat. Forrásban lévő vízbe ez nem jó, mert megolvad a műanyag pohár.
3/9 anonim válasza:
Meleg vízbe raktam a cumisüveget.
4/9 anonim válasza:
Meleg vízbe állítom az üveget. Máshogy nem is nagyon szabad, maximum üvegmelegítőben, de pl. mikrózni, vagy közvetlenül főzőlapon, lábosban melegíteni nem.
5/9 A kérdező kommentje:
Eddig mikróztam,de mostmár én is melegbízbe állítom.
A mikrózással nagyon károsítottam a tejet?
Remélem azért így is megkapta valamennyire az immunanyagokat és minden mást a 3 hónapos babám.
Sajnos nincs elég tejem és tápszerrel pótolom. Tápszert lehet mikrózni?
2016. dec. 14. 11:03
6/9 anonim válasza:
Kb semmit nem tanácsos mikrozni.
Én az üveges bébiételeket is vizbe állítottam. Amit főztem, azt főzőlapon melegítettem
7/9 anonim válasza:
És a tápszert meleg vízzel készítettem el.ha késòbb fogadta csak el addig parapett felett tároltam h melegen tartsa. Amugy termoszba jobb melegvizet tartani ha mentek valahova es utközben kellene kevergetni.
Tapszert csak frissen szabad adni
8/9 anonim válasza:
A tápszert (vagy annak a vizét) nyugodtan mikrózhatod, csak az anyatejre áll a tilalom. Persze vannak, akik semmit nem mikróznak, de az anyatej az, amit tényleg nem szabad.
9/9 anonim válasza:
Én mikrózom a tápszert is meg a lefejt anyatejet is. Vagyis már csak tápszert mert annyi tejem már nincs sajna. Nem vagyok mikróellenes, napi szinten használom évek óta. Lehet nem a legegészségesebb de valljuk be manapság mi az?! Amikor még a tápszerbe is taurin van, meg a férjem edzés előtti löttyébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!