Tehetetlenségemben mit csináljak, amikor én csak szeretetre vágyom?
Figyelt kérdés
9 hónapos a babánk. A páromtól egyre jobban távolodunk egymástól. Nem értem mi történik velünk! Nem kapok tőle egy érintést sem, egy simogatást sem! És nagyon vágyom rá! Azt mondja ő is. Itthon vagyok a babával és ha ő is itthon van, és együtt lehetnénk, örülhetnénk egymásnak, akkor csak a pénzhiányról beszél, vagy elalszik a tv előtt, vagy a számítógépet nézi órákig. Egy darabig nem szólok, aztán rám tör a hiánya és tehetetlenségemben beszélek róla, panaszkodom, ami elűzi a vágyat, tudom.. De mit csináljak? Ha nem szólok elvan magában, ha szólok akkor én már megint "hisztizek", meg elege van belőlem én készítem őt ki, és jobb lenne egymás nélkül... és csupa ellenállásba ütközöm! Nagyon rossz! Szeret engem, mondja és látom rajta, hogy ideges a munkája miatt és velünk is nagyon rendes, segít amiben tud, nagyon fáradt is ... csak éppen elmegy előttünk az élet. Állítólag ez életem legboldogabb időszaka, de én most vagyok a legboldogtalanabb. A fejem fölött lebeg, hogy vége lesz a kapcsolatunknak. És ez mind úgy van beállítva a részéről, hogy én rontom el a "hülyeségeimmel". És akkor menekül itthonról. Nem tehetek semmit? Csak maradjak csöndben? A terhesség alatt sem szexeltünk és azóta sem. A szülés után én egy jó darabig nem akartam semmit, mert repedt a hüvelyem szülés közben, ez traumaként éltem meg (így utólag gondolom) és ezért volt, hogy nem akartam, hogy hozzám érjen. De intim tornázgatok, érzem hogy jobb a helyzet odalent. Én egyre feszültebb vagyok, ő állandóan feszült. Ha kimozdulunk nagy ritkán valahová, azt nagy harcok árán kell megvívni és az is idegeskedéssel telik. Rajtam vezeti le a feszültségét, én mondtam, hogy erről szokjon le mert nem bírom, de ilyen válaszokat kapok, hogy "én milyen hülye voltam amikor rossz munkahelyem volt". Nem tudom mit kezdjek egy olyan emberrel, akivel még megbeszélni sem lehet a problémákat. Szerintetek?2010. máj. 19. 19:40
1/4 anonim válasza:
Szia!Nekem is volt hasonló problémám az első kisfiúnk születése után.A párom nem tudta hogyan álljon hozzám és azt sem hogy mit csináljon a babával.Nálam a következő vált be:1-2 hónapig hagytam tengődni, nem erőltettem rá sem magam sem a fiunkat(szerintem nálad ez már megvolt!),aztán elkezdtem a kedvenc kajáit főzni, de a beszélgetést nem eröltettem.Ez ment egy hétig.Utána jött a szexi ruci :$, és az"én még minig ugyan az vagyok" és a "nekem is nehéz,de megoldjuk" kijelentések.Utánna ráeröltettem magam, és nagyon jót szeretkeztünk.Lassan kedte a babát is szeretni.Most 3 hónapos a második kisfiunk és alig várta, hogy leteljen a 6 hét...:) Adj neki szabadságot, de mutasd hogy létezel és vannak szükségleteid.Remélem tudtam kicsit segíteni.Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Hat nem tudom, de sajnos mintha szorol szora azt irtad volna le ami velem törtent. Csak aztan kiderült, hogy a kedves ferjem, akinek ugye szar volt a munkaja meg faradt meg a penz stb... amiket te is irtal kiderült, hogy nem ezert volt feszült meg ideges, es nem emiatt veszekedett velem, hogy megfolytom meg nincs ideje stb.. amiket te is irtal, hanem mert neki mar a terhessegem feletöl szeretöje volt! En ugy gondolom, ahogy annak idejen en is, te is mindent megtettel a kapcsolatotokert es ha vege lenne (tiszta szivbölkivanom, hogy sikerüljön rendbe hozni!!!) akkor talan jobban jarsz, mint ezzel a sok szenvedessel.
Kitartast.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat!
2010. máj. 20. 18:14
4/4 anonim válasza:
Persze, neki el kellett fogadni hogy te épp nem akarsz semmit. De most neki kötelessége foglalkozni veled, ugye, mert ez így fer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!