Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki pár hónapos babát...

Van aki pár hónapos babát babysitterre bízott havi néhány nap?

Figyelt kérdés
Tervezünk babát a párommal,ezzel egyidejűleg tanulni fogok.Havi pár napot kellene megoldani,és nem tudom,hogy a gyerkőc 3 éves koráig inkább babysittert válasszak vagy 1 évesen menjen bölcsibe?A bölcsit valahogy hanyagolnám,mert a nagy is irtó beteges volt...de félek is kicsit egy idegenre rábízni.Volt valaki hasonló helyzetben?
2017. jún. 24. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ismerős által ajánlott diáklányra bíztam, először velem együtt babázott, majd ő egyedül, amíg a lakásban voltam, majd végül kihallgattam az ajtó mögül, neki meg azt mondtam elmentem.

Utána már nyugodtabb szívvel bíztam rá.

Sajnos már elköltözött és főállása lett.. csak teljesen szimpatikus emberre bízd.

2017. jún. 24. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyi? Dédi?

Nekem sokszor van dédinél a 6 hetesem. :)

De legtöbbször én is ott vagyok. Jobban szeretjük dédit, mint nagyit.

2017. jún. 24. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a másik oldal vagyok, bébiszitterként vigyáztam picire.

Vannak leinformálható ügynökségek, akik garanciát vállalnak a kiküldött szitterre, vagy pedig ismerősöknél is érdeklődhetsz tudnának-e valakit, akikben megbíznak. Idegenre csakis így bíznám a gyerekemet, persze csak azután hogy személyesen beszélgettünk előtte, és láttam azt is hogyan vigyáz a kicsire.

Az én munkaadóm utólag bevallotta, hogy párszor kémkedett utánam, mikor sétálni vittem a babát, vagy mikor azt mondta elmegy ide-oda, majd hirtelen beállított 10-15 perc után hogy itthon hagyott valamit, esetleg a megbeszélt idő előtt ért haza az is szándékos volt. Én ezért nem haragudtam, teljesen természetes hogy mindenki a legjobbat szeretné a gyerekének, és ha még olyan pici, hogy nem tudja elmondani hogy baj van, akkor csak ezek a lehetőségek maradnak, hogy megvédjék. Főleg hogy annyi rémséget hallani.

2017. jún. 26. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Nincsenek segítő rokonok,ha lennének eszembe se jutna ez a megoldás...
2017. jún. 27. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!