Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet? 3 hós kislányunk...

Mitől lehet? 3 hós kislányunk tokája és hónaljában piros csík jelent meg, a dr. azt mondta, hogy egy kis gomba.

Figyelt kérdés
úgy szégyellem magam,hogy nem figyeltem rá eléggé. Fájhat is neki?
2008. okt. 16. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
ÁÁ, nem hiszem, hogy fájna neki. De az is lehet, hogy nem gomba (a dokik nagyon könnyen mondják ezt), lehet, hogy csak egyszerűen kimelegedett, és a hajlatokban nagyon könnyen kipirosodik. Ha napközben megizzad, fürdesd meg, vagy legalább törlőkendővel törölgesd meg a hajlatait.
2008. okt. 16. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt ilyen.A gyógytornán még ki is repedt és vérzettis.Nagyon szégyeltem magam,de senki nem hívta fel a figyelmem,h lehet ilyen is.Én be hintőporoztam és szépen el is múlt.Be volt fülledve neki,mert nem tudott szellőzni olyan vastag a kicsi tokája.:)
2008. okt. 16. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekünk is ilyen gondok voltak.Minden fürdésnél szépen felemelem a kezét és kimosom a hajlatokat.Fürdés után kend be babakrémmel,vagy púderrel,én Sudokrémet használok neki oda is.Már az első bekenésnél használt is.Fájni csak akkor fáj neki ha nincs sokáig tisztítva és a vékony bőr megreped,főleg a nyári hónapokban kell erre ügyelni jobban.
2008. okt. 16. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A lényeg, h nagyon alaposan szárazra kell törölni fürdés után, sőt én még meg is szoktam fújkálni, és csak utána használni nagyon minimális hintőport v.popsikrémet is lehet, de csak egyszerre az egyiket,mert ketten összecsomósodhatnak.

Az én kisfiamnak is van ilyen gondja a nyakán, ahol nagyon redős a bőr, naponta többször is le szoktam ellenőrizni, mert néha a bukcsi is odafolyhat észrevétlenül, és attól is bepirosodik 1-2 óra alatt.Nagyon utálja, amikor kitörlöm, de muszály.

2008. okt. 16. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Sztem se gomba.Az én kisfiamnak is volt,a doki azt mondta,h bepállott.Én a gyógyszertári krémmel kentem(amit a popsijára is használok,mert az jó "vastag" krém),pár nap alatt nyoma se maradt.Néha még most is kenem(éjszakára),ha melegebb van,nehogy újra legyen neki.5 hós baba anyukája
2008. okt. 16. 23:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam.
2008. okt. 17. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Acidi borici 3 % os oldatot lehet venni a gyógyszertárba nálunk bevált.Áttöröltem vele ezeken a helyeken többször is naponta és szépen begyógyult.
2008. okt. 17. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én neogranormonnal kentem a nyakát,amikor az összeért területen bepirosodott neki.Egy éjszaka alatt rendbe tette.
2008. okt. 17. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!