Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik lánynevet adnátok az...

Melyik lánynevet adnátok az alábbi családnévhez?

Figyelt kérdés
Családnév:Darabos nevek amiket kiválasztottunk:Alexa,Dorina(páromnak teszik,nekem nem)Luna(nekem spanyol nevek nagyon tetszenek),Laura,Lara(szintén párom favoritja)
2017. jún. 23. 17:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Az Alexát.

Nem azért, mert az tetszik. Hanem mert ha mgh-ra végződik a vezetéknév, akkor mássalhangzóval kezdődő keresztnév a szerencsés, az adja a csattanós, jól hangzó nevet, és természetesen fordítva.

Darabos Alexa"

De, képzeld, menni fog. Szerinted a Darabos vezetéknév mgh-ra végződik, ami azt jelenti hogy szerinted az s mgh.

"Szeretem" az agresszív visszavágásokat, feltéve ha megállják a helyüket.

2017. jún. 24. 16:38
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

#Utolsó:

Látom, okos vagy. Fenemód.

Akkor kibontom, mert többször olvasásra SEM eszed:

idézett szövegben szerepel az a félmondat, hogy "és fordítva".

Ez az idézett mondat tehát nem jelenti azt, hogy az S betű magánhangzó lenne. A magyar nyelv általánosan bevett szabályai szerint semmiképpen.

További kellemes szöveg ÉRTELMEZÉST kívánok, nagyobb sikerekkel, ha már ennyire unatkozol.

2017. jún. 24. 17:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor sincs sok értelme annak amit leírtál, mivel mindkettő mássalhangzóval végződik illetve kezdődik.

További sikeres ócsárolást.

(attól még hogy valamit nagybetűvel írsz, nem leszel intelligens)

2017. jún. 24. 23:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezek közül az Alexa tetszik.

Amugy nekem is Dorina a nevem, de utálom. Csak hivatalos helyen használom, amugy mindenhol becenevet használok.

2017. júl. 15. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!