Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ehhez a képhez és...

Mit szóltok ehhez a képhez és az ehhez hasonlóakhoz?

Figyelt kérdés

[link]

Van életem, de aki használja az internetet az AKARTA ELLENÉRE is belebotlik ilyen képekbe. És most jutottam erre, hogy megkérdezem mások mit szólnak hozzá, van-e valaki aki úgy látja mint én.

Engem teljesen felháborít. Az egyik az, hogy büszke rá. Hát ez fantasztikus, megtette azt, amire a legtöbben képes fizikálisan és lelkileg is. Túlélte, mint rengetegen, mire is ennyire büszke? Ez olyan mintha én büszke lennék arra, hogy tudok járni. Van akinek sajnos ez sem megy, de azért az én állapotom a normális, erre miért kell büszkének lenni? Az orvos lehetne büszke, igen, rajta tényleg sok múlott.

Ennek ellenére meg tudom érteni, hogy meg akarta esetleg örökíteni a pillanatot. De miért kell ezt mindenáron megosztani a világgal? Akkor már annyira nem is tűnik személyesnek és bensőségesnek, inkább valami giccses dolognak, amit a világnak készíttetett.

Arról meg már nem is beszélve, hogy milyen a kép elrendezése. Nem vagyok konzervatív, de számomra ez már sok. Külön bosszantó, hogy ezt olyanok is látják, akik nem is akarják.

Meg még ez a süket szöveg, hogy "csak azért, hogy másik is láthassák..."

Szerintetek ez egy jó dolog? Szerintem ez elég visszataszító.

2017. jún. 22. 10:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
68%
Szép kép, sajnos nem mindenkinek jön át a mondandója.
2017. jún. 22. 16:44
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs baj a képpel, én is császáros anyuka vagyok, bár ilyen képet én sohasem csinálnék, pláne nem tenném közszemlére....de hogy visszataszító lenne, szerintem egyáltalán nem.Ami ennél a képnél jobban megvisel az amikor beteg, vagy koraszülött babák fényképeit posztolják az anyukák,apukák.Szegényekből lóg mindenféle zsinór, lélegeztetőgép stb....és azért teszik ki mert büszkék.Nekem is koraszülött volt a gyermekem, és büszke vagyok rá, mert egy igazi kis harcos, de soha nem tenném közszemlére azokat a képeket, amelyeken az inkubátorban, 1400 grammosan fekszik.Nekem azok a képek túl intimek, elég ha csak a szűk család látja.
2017. jún. 22. 22:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem aki legyőzi a félelmét vagy csak túlél egy számára ijesztő dolgot, akkor nem szégyen hogy ez megkönnyebbüléssel, büszkeséggel vagy boldogsággal tölti el.

A kép nálam határeset, alapból művészi meg értem hogy a lényeg a császáros seb és a baba kontrasztja, de véleményem szerint a babának nem szükséges az anyja puncijával találkoznia miután kijött onnan (vagy nem onnan). Tudom hogy nem lesz ettől lelki sérült de mégis szükségtelennek érzem. Ugyanezt a művészi hatást el lehetett volna érni egy bugyiban is vagy egy selyemsállal.

2017. jún. 23. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!