Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ehhez a képhez és...

Mit szóltok ehhez a képhez és az ehhez hasonlóakhoz?

Figyelt kérdés

[link]

Van életem, de aki használja az internetet az AKARTA ELLENÉRE is belebotlik ilyen képekbe. És most jutottam erre, hogy megkérdezem mások mit szólnak hozzá, van-e valaki aki úgy látja mint én.

Engem teljesen felháborít. Az egyik az, hogy büszke rá. Hát ez fantasztikus, megtette azt, amire a legtöbben képes fizikálisan és lelkileg is. Túlélte, mint rengetegen, mire is ennyire büszke? Ez olyan mintha én büszke lennék arra, hogy tudok járni. Van akinek sajnos ez sem megy, de azért az én állapotom a normális, erre miért kell büszkének lenni? Az orvos lehetne büszke, igen, rajta tényleg sok múlott.

Ennek ellenére meg tudom érteni, hogy meg akarta esetleg örökíteni a pillanatot. De miért kell ezt mindenáron megosztani a világgal? Akkor már annyira nem is tűnik személyesnek és bensőségesnek, inkább valami giccses dolognak, amit a világnak készíttetett.

Arról meg már nem is beszélve, hogy milyen a kép elrendezése. Nem vagyok konzervatív, de számomra ez már sok. Külön bosszantó, hogy ezt olyanok is látják, akik nem is akarják.

Meg még ez a süket szöveg, hogy "csak azért, hogy másik is láthassák..."

Szerintetek ez egy jó dolog? Szerintem ez elég visszataszító.

2017. jún. 22. 10:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ez egy szép kép.
2017. jún. 22. 12:20
 12/23 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez egy szép kép.
2017. jún. 22. 12:32
 13/23 anonim ***** válasza:
38%

Hát kérdező kivételesen a Te véleményed osztom.

Szerintem nem szép látváy semmilyen szülés utáni foto, vagy szoptatós, baba ide vagy oda. Nem nagy dolog világra hozni, jó embert nevelni belőle na az az igazi kihívás.

A putris cigany asszonny is úgy szenved mint a 3 diplomás, csúcs alakú Noémi.

Nem is a babával van bajom, hanem az anyával: Jaj nézzétek szültem, ugye milyen szép?*közben ott egy löttyedt, ráncos bőr*. Hát nekem nem szép, még ha életet is adott. Én inkbb azon legyek h eltakarjam.

Ki a f##szt érdekel engem mint idegent? Ha ismerős/családi körben terhes valaki, az más.

2017. jún. 22. 12:34
 14/23 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, én veled vagyok! Sosem értettem az ilyet!

(Sőt, a szoptatós képeket sem, pedig én magam is már 16 hónapja szoptatom a 2. gyermekemet)

Hihetetlen számomra, hogy egy ennyire bensőséges dolgot valaki nem magánügyként kezel, hanem egyenesen a nagyvilág képébe tolja! Egy lépésnyire vagyunk az 'így készült a gyermekünk' című "gyönyörű", "csodálatos" szexfotóktól amikkel a büszke szülők pakolják majd tele a világhálót...

2017. jún. 22. 12:34
 15/23 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem szep. En heggel élek sok eve. (nem császár) Igenis eleinte nehezen vállaltam fel, szegyenkeztem miatta es annak semmi koze a szuleshez. Ma mar nem zavar es az sem zavarna ha császáros lennek de ok..azt meg megértem hogy ha valakinek ez nem szep annak ne toljak az arcába.

Maga a tény a tartalomtol függetlenül engem is zavar de megegyszer mondom ez nem az a szint ami zavarna, mert ez természetes es szep. Engem a felholtra vert állatok kepei zavarnak amit mindenfele idiota posztol a.fb-ra. Na az zavar. Osszeszorul tole a gyomrom, mert az olyan hogy ha valaki ki akar állni allatvedoskodni az megelteszi anélkül is, hogy minden második posztban verzofeju kutyát tolnak a kepebe.. Ettől nem szorul össze semmim.. Mama baba jol van ez a XXI.szazad az orvoslas fejlett annyira, hogy ez egy rutin eljárás. És ennyi.

2017. jún. 22. 12:54
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem szép kép. Szerintemez a kép több mint amit te látsz bele kérdező. Én a mögöttestartamot próbálom meglátni és értelmezni. Én is császárral szültem így tudok azonosulni a milyen császarral szülni. Lehet ő maga így dolgozza fel ezt az egészet. Igen a császár lehet kudarc. Nekem is az volt mind a három más miatt. Az első gyermekemnél azért mert egy tökéletes terhességem volt és nem készültem lelkileg arra, hogy bizony a szülésem lehet más milyen is. Második gyermekemnél mert nem haladtunk úgy a szülésel ahogy a kórházban diktálták és nem jött lejebb a baba, a legkisebbemnél meg már programozva akarták kivenni őt, mert háta méhem nem fogja bírni. Nem kis időmbe került mire magamat elfogadtam és túl lépten ezen, mert közben kezték komunikálni egyes család tagjaim, hogy nekem milyen könnyű mert császároztak, éreztették velem, mert nem szültem. Persze tudom marhaság de ez az első szülésemnél nagyon megviselt a többinél már a lelkemet is erősítettem már és megtanultam saját magamat megvéden. Én ki írtam magamból a történetemet úgy ahogy megéltem átéltem. Nem érdekelt mi illett volna mit nem. Ez a hölgy egy fotóval tehette ugyan ezt.
2017. jún. 22. 13:42
 17/23 anonim ***** válasza:
36%
Én is császárral szültem, kettőt is, de engem ez a kép egyszerűen taszított. Szerintem szörnyű, kint van minden a kirakatban, a punci, az öltések, a vágás. Borzalom.
2017. jún. 22. 13:45
 18/23 anonim ***** válasza:
65%

Semmi baj nincs ezzel a képpel.nekem is császármetszesem volt,igaz én nem posztoltam róla semmit.

Lehet hogy azt akarja tudatni h nem kell tőle félni(mármint a császármetszéstol).sokan tartanak tőle,pedig "láthatatlan" helyen vágják(ha minden jól megy!)

2017. jún. 22. 13:59
 19/23 anonim ***** válasza:
64%
2 gyerekem császárral született, hálás vagyok az orvosaimnak, hogy élünk, nem túlzok. A születés hogyanja nem érdekel, a sebhelyemmel sem volt soha semmi bajom, ez van, és kész. A fotó szép, a téma nem tetszik. Az elrendezés sem tetszik, de gondolom, az volt a cél, hogy fókuszban legyen a sebhely és a baba. Szerintem nem kell reklámozni , hogy egy baba hogyan született, mert magánügy. Nem gondolok teljesítményként erre. Nem ismerem az előzményeket és nem is érdekel. Általában az ilyen esetekben a lenéző hozzáállás, beszólások, amire válaszként érkezik az ilyesmi. Szóval túl van kompenzálva.
2017. jún. 22. 15:25
 20/23 anonim ***** válasza:
87%
Sok az ilyen kép, a lényege az h ne szégyellje a szülés utáni új testét az anyuka. Szokott lenni striás is, ez épp császársebes. Tudod sokan nem bírják elfogadni magukat és szégyenlik. A kép azt szimbolizálja h ez nem szégyen ez " büszkeség" de nem olyan értelemben ahogy te értelmezed. Nem arra büszke h megcsinálta azt amit előtte ezren, hanem h elfogadja magát és nem szégyenli a nyomokat amik arról árulkodnak h életet adott. Ezzel a képpel semmi gond nincs. Nekem azok a képek nem tetszenek ahol a nő úgy néz ki mint a disznó, elhagyja magát és a gyerekkel takarózik h ez azért van stb. Ez a kép a maga nemében szép, rossz a hozzáállásod.
2017. jún. 22. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!