És a 4 hónapos babát vinnétek strandra?
Figyelt kérdés
Láttam az egyik kérdezo 7-8 hónapos után érdeklődik,mi fele annyi idősek vagyunk.
Fehér kissapka,fehér body lenne rajta.szerintetek?
2017. jún. 21. 15:42
11/13 anonim 

válasza:

A nagy miatt mi mentünk strandolni. Vittük a kicsit is. A vízbe nem vittem be. Elvolt az árnyékban, tök jókat szunyált. Apával meg felváltva mentünk a naggyal, vagy volt, hogy a mama is jött velünk, akkor is váltottuk egymást. Semmi gond nem volt. Ráadásul a legtöbb strandon van már baba-mama szoba. Simán tudtam szoptatni is.
12/13 anonim 

válasza:

Mi fel évesen vittük wellnessbe. Bevittuk a vízbe is, de csak baba medencébe.
Én ilyen nagy melegbe nem vinnem, csak ha esetleg nagyobb gyerekek miatt muszáj. Ennyi idősen vízbe se vinnem.
13/13 A kérdező kommentje:
Mennyire le vannak pontozva azok akik kivinnék :|
Végül csak én megyek egyedül :) apukának nincs kedve,így azt mondta marad a gyerekkel.
Köszönöm a válaszokat ;)
2017. jún. 23. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!