Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek fiúgyereke van: nektek...

Akinek fiúgyereke van: nektek ette a lábujjait a gyerek egy idő után? Nekem fiam van,4 hónapos, de még nem csinálta, viszont minden lányos ismerősöm meséli, hogy a gyerek a saját lábát eszi. Én gyerekem nem tűnik ennyire hajlékonynak. Az baj?

Figyelt kérdés
2017. jún. 19. 15:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Majdnem féléves a fiam, ő sem "eszi" még. Megfogni megtudja, de a szájához még nem tudja húzni.
2017. jún. 19. 19:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Gyermekem sem "ette", pedig feldedezte. Vagy fel sem birta húzni szájig, vagy nem is akarta.soha nem próbálkozott vele.

Egyszer viszont szórakozásbol a cumisüveget a kezei helyett a talpai közé tettem, cumirész szájnak irányozva, hát jol meglepődött, akkora kerek szemei lettek :D (kb 7 hósan?)

2017. jún. 19. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!