Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan dolgoztad fel, ha...

Hogyan dolgoztad fel, ha babád 2-3 héttel hamarabb érkezett?

Figyelt kérdés
2017. jún. 19. 06:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Mit kéne ezen feldolgozni? Épeszű ember tisztában van vele, hogy 36-37. héttől BÁRMIKOR indulhat egy egészséges szülés, ezért mindennel el kell készülni eddigre problémamentes terhesség esetén is.

Tudod mit kell feldolgozni? A koraszülést, halvaszülést, beteg gyerek érkezését. Ha meg ilyesmire gondolsz, akkor így tedd fel a kérdést és akkor erre kapsz választ.

2017. jún. 19. 08:26
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Jaj, tehàt mi nem tudjuk kigondolatolvasni, hogy te mit is èrtesz azon, hogy 2-3hèttel korábban èrkezik egy gyerek!

Mert a többsèg a kiírt dátumhot kèpest 2-3hèttel korábbra gondol, amiben nincs mit feldolgozni, hisz nem koraszülött a gyerek 37.hèt után.

Fejtsd màr ki, te mit èrtesz a 2-3hèttel korábban kifejezèsen(háborgás helyett)?

2017. jún. 19. 08:34
 13/24 A kérdező kommentje:
Amit leirtam, azt értettem alatta.....aki nem ért hozzá, az ne válaszoljon....a normális válaszokat köszönöm, aki meg azt sem érti, hogy mit nem ért, járjon utána, mint a népmesékben
2017. jún. 19. 09:02
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Szülés utáni depressziód van, vagy mi?
2017. jún. 19. 09:03
 15/24 jafnrétti ***** válasza:
84%
Mi lenne, ha egyértelműbben fogalmaznál és nem várnád el másoktól, hogy kitalálják, mire gondolsz? Elhiheted, hogy mindenki, aki válaszolt neked, "ért hozzá" annyira, hogy tudja értelmezni a kérdést, de TE nem fogalmaztál egyértelműen. Értelmes ember ezt belátja, és pontosít, nem megsértődik.
2017. jún. 19. 09:05
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Hm.. A kilenc hónap elvileg arra van, hogy felkészülj a terhességre. Én nem tettem meg. Én azt reméltem, hogy két héttel hamarabb jön, mert már minden bajom volt a terhességtől, vagy egy héttel később a kiírt napnál. Nekem azt volt nehéz feldolgozni, hogy pont a kiírt napra szültem és előző nap még sakkoztunk. Mikor hazajöttem, minden új volt, minden félelmetes. Egy hónap után minden oké :)
2017. jún. 19. 09:06
 17/24 anonim ***** válasza:
87%
Megint egy hisztèrika, aki körül mindenki h.ülye csak ő repülő! 😑
2017. jún. 19. 09:24
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Kitartást és sok Xanaxot kívánok a párodnak! 😅
2017. jún. 19. 09:40
 19/24 anonim ***** válasza:
63%

36+3 hétre született a fiam, sürgősségi császárral.

Örülök, hogy egészséges, pont amiatt, mert időben kivették. Semmilyen extra dologra nem volt szüksége, érett újszülött volt már ebben a korban is.

2017. jún. 19. 09:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Napokig sirtam es kiugrottam a 10. emeletrol. Utana elbujdostam. A gyereket meg jol megvertem, miert tett ilyet.
2017. jún. 19. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!