Keresztelés szombaton, milyen idö lesz?
Figyelt kérdés
Kislányomnak ma van az első születésnapja, de szombaton tartjuk meg a keresztelövel együtt! Milyen idö lesz szombatra? Már vettünk neki keresztelörucit ami olyan nyári ruha féle, vékony rövidujjús szoknyás és vékony sapi van hozzá! Tanácstalan vagyok!2010. máj. 19. 11:38
1/3 anonim válasza:
Ez attól is függ, hol lesz a keresztelő: az ország melyik végén, mennyire hideg templomban. De én nem adék rá egy szál ruhát semmiképp, annyira nem lesz meleg. Mindenképpen kelleme ehhez még egy harisnya és egy pulóver.
2/3 anonim válasza:
Itt meg tudod nézni, mit jósol a mete4orológiai szolgálat. Lehet, hogy elkél egy harisnya és egy kardigán is :( [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Végülis szombathelyen élünk! 22 fokot mondtak szombatra, de esöt! :( Harisnyája van neki, gondoltam h pulcsit is adok rá! Jöhetne már a jó idö....
Köszi a választ!
2010. máj. 19. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!