"Kötelező" a védőnő?
9 hónapos lesz most a kisfiam és az utóbbi fél évben 1x láttuk a védőnőt, meg egyszer bevittem én tanácsadásra a babámat. Azt mondta ne vigyem be, majd jön, felhív, pl. reggel, hogy aznap jön, ekkor és ekkor, de nem. Nem látjuk v. 2 hónapig, aztán megint telefonál.
Ha nem hallom a telefonját, megsértődik, pedig csak a baba miatt nem veszem fel, ha nem tudom. De minek is, úgysem jön sosem, ha beígéri.
Pedig jó lenne néhány tanács. A dokitól szoktam kérdezni, amikor kijön.
Most hogy van ez? Kötelező a védőnő? Nem is az a baj igazából, hanem akkor nem ülnénk itthon egész nap, hogy várjuk. Vagy le is mondhatnám? Megbüntetnek érte?
A védőnőnek elvileg kötelező rendszeresen foglalkozni veletek, de te lemondhatod. Én is lemondtam, nekem csak teher. Jó tanácsot meg úgyse tud adni. Frissen végzett, gyereket csak fényképről látott, még ő kérdezett engem, mikor mit és hogyan kell. Aztán meg átment tudáláékosba, amikor már úgy érezte, mindent tud. Köszi, nm kérek belőle.
Amúgy sajnos olyan rossz a képzési rendszerük, hogy hacsak nem mennek maguk is a dolgok után, hogy tanuljanak, gyakorlatilag használhatatlanok.:-(
NEM KÖTELEZŐ A VÉDŐNŐ.
Ha valamit nem tudsz inkább járj utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!