Karamellás tejet szereti gyermeketek?
Figyelt kérdés
A lányomnak (17hós) most akarok először csinálni, csak kicsit félek mit fog hozzá szólni..2010. máj. 18. 22:08
1/6 anonim válasza:
nem, de ne nem is adnek neki (egyszer egy kortyot ivott megkostolta a nenikeje karamelljet, de nem izlett neki), kakaot is csak kb havi egyszer(azt is etcsokibol fözöm, nem az instant vackokbol adom)
2/6 anonim válasza:
Megcsinálod,ha megissza,akkor szereti,ha otthagyja,nem szereti.Rém egyszerű.Csak akkor fogod megtudni,ha kipróbálod/kipróbáltatod:))
3/6 anonim válasza:
A lányom a boltit imádja, és én is!Házilag hogy kell készíteni????
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon egyszerű:felolvasztod, úgymond bebarnítod(karamellízálod) egy edényben a cukrot, majd ráöntesz nagyon kicsi vizet.Ekkor megkeményedik a karamell, de no para, kevergetés és türelem mellett felolvad, majd hozzáadod a tejet.Hogy milyen arányban, az ízlés dolga.Én nagyon szeretem.Csak nem tudtam adni még a lánynak, elfelejtettem, hogy nincs itthon cukor(én édesítőt, lányom ételeibe meg fruktózt használok,azzal nehéz lenne:))
2010. máj. 19. 07:52
5/6 anonim válasza:
Köszi!Ki fogom próbálni!A bolti már cefet drága!
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a házi sokkal finomabb:)
2010. máj. 19. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!