Mit gondolsz erről a névről?
Terhes lettem, ha fiú lesz akkor apukájáról és papájáról lesz elnevezve (Ferenc,István)
Ha lány lesz, ezek a nevek nagyon tetszenek, bár még nem végleges: Éda, Annaróza
Az Istvan turheto.
A tobbi borzalom.
Ferenc nem tetszik, István igen.
Éda nagyon tetszik, Annaróza nem.
A Ferenc és István nevek nagyon szépek. Végre nem Máté és Bence, mert azoktól mert herótom van.
A lánynevek közül az Annaróza tetszik. Úgy, hogy Éda, nem tetszik, akkor legyen inkább Édua, úgyis folyton úgy adja magát kiejteni az Éda név, hogy Édua.
A fiúnevekkel semmi gond, teljesen jó nevek.
Lánynevek szerintem borzalmasak.
Egyébként szerintem nincs értelme két nevet adni a gyereknek, mert úgysem használja. Mondjuk ott érthető, ahol az apja nevét kapja, hogy ne pont ugyanúgy hívják.
A baratnom lanya Eda, nekem tetszik.
Annaroza brazil szappanoperas.
Az exem Ferenc, es mindig is utaltam ezt a nevet. Istvan szep.
Utolsó, kit érdekel kicsodád Ferenc vagy Anna. Nehogymár ezért ne adja valaki.
István, Anna Róza, Édua szerintem is.
"Egyébként szerintem nincs értelme két nevet adni a gyereknek, mert úgysem használja. "
Jól mondtad : szerinted. A rokonságomban szinte mindenkinek 3 neve van és mindkettőt használják is. De ha nem használnák, ahhoz sem lenne közöd. A francnak kell mindig beleugatnia valakinek, ha egy kérdező 2 nevet akar adni.
Szülk nevét nem adnám, bár a párom neve tetszik :)
Egyébként a Ferenc okés, de Ferike, hááát. Pityuka meg Isti az mindenhogy nem jön be.
Éda helyett Édua, és Anna vagy Róza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!