Miért ilyen a 4 hónapos babám?

Mert ő ez a típus!
Tudom h nehéz, de ez van. Nem minden baba eszik-alszik-nézelődik...
Kösd fel a gatyádat, mert lesz ettől még rosszabb is.
Olvass utánna a "többemberes" babáknak.
Nekem segített. Elfogadtam h neki másabb, több igénye van mont az átlag vele egykorú társainak.

Az enyém 3 hónapos, ugyanezt csinálja.
Ha még nem hordoztad, akkor az lehet neki még szokatlan. Próbáld többször! Vagy menjetek el hordozóklubba, ahol lehet próbálni kendőt, csatosokat, hátha van olyan, amit szeret.
Próbálgasd, mi válik be!
Nekünk a babahordozó van a konyhában, ott elvan addig, amíg iszok egy teát vagy bekapok pár falatot, felteszek egy tésztát főni. Ha nyekereg, kiveszem. Így egyre több időt elvan. Kap játékot, azt gyűri addig.
A szobában van egy takaró, ott mellette fekszek, dögönyözöm. Ha belefeledkezik a játékokba, gyorsan mellette csinálok valamit. Ruhát hajtogatok, zoknit varrok.
Ha tele a hócipő, akkor fogom és elmegyünk sétálni babakocsival.
Ez egy ilyen korszak. Majd változik, és akkor mást kell megoldani.

Hol az apa?
Nekem is csak a férjem segített. Aki több műszakban jár dolgozni.
Kicsit ülj le. Igyál meg egy mentes sört. Gondold át a napodat.
Ilyenkor a jó logisztika segít a legtöbbet.
Ne akarj a napodba mindent vekesűríteni.
Oszd be mikor mit csinálsz.
Főz csak minden 2. 3.nap. stb.
Nem lehetetlen, csak több szervezése igényel a dolog
Utolsó előtti! Mosd ki a szádat mielőtt rolam vagy a gyerekemről beszélsz.
Nem mindig veszem ennyire nehezen a dolgokat de most hogy alig tudok éjjel aludni így sötétebben látom a világot.
Apa dolgozik, amikor nem akkor házfelújítást vezényel le, hogy ősszel költözni tudjunk. Alig van itthon, szinte csak éjjel még hétvégén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!