8 honaposan mit eszik babatok tizoraira es ebedre?
Az eletkoranak szant babaetelekbol mindent. Hust, halat,zoldseget, tesztat, gyumolcspuret, turo, puding, joghurt stb.
10 hostol en fogok fozni neki, de a bebietelek cimkejerol fogok puskazni mert nagyon szereti oket.
Ebédre valami husi gyümölccsel/zöldséggel. Vagy üvegeset, vagy én készítem. Uzsonnára gyümölcs-zöldség. Ez is szintén vagy üveges, vagy én készítem.
Én úgy készítem, hogy megfőzök/párolok mindent és utána turmixolom. A zöldséget nem annyira szereti, magában meg sem eszi. Egy kis almával szoktam összepárolni. A tejpépek és hasonlók nem jönnek be neki. Jövő héten már kap túrót gyümölccsel.
Hogy konkrétan miket eszik: alma, banán, körte, őszibarack, mangó(ez a legnagyobb kedvenc), evett már cseresznyét, sárgadinnyét. Üvegesből a korának megfelelőek közül minden gyümölcsöset szeret.
Zöldségek közül csak a répát és a krumplit eszi meg. Kínáltam már brokkolival, borsóval, spenóttal, de kiköpte mindet. Az üveges zöldségesek sem jönnek be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!