6 hetes a babám (tápszeres). A napi 1 kaki általában megvan, de előtte mindig nagyon erőlködik. Adjak neki kamillateát?
Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 15:00
1/3 anonim válasza:
azt is adhatsz, de kipróbálhatnál másik tápszert is. beszéld meg a dokival, mert lehet, h ez a probléma forrása.
2/3 anonim válasza:
Adhatsz neki kamilla, sőt édeskömény teát is.Nekünk azt mondta a doki, hogy a tápszer szorulást okoz, mi sokféle tápszert kipróbáltunk, de mindíg erőlködött szegény.
3/3 anonim válasza:
Szia. Sok kérdésre érkezik olyan válasz, hogy adjunk a picinek kamillát. Én alapból nem szeretem az ízét, és az utóbbi időben allergiás is vagyok rá, de úgy gondoltam, hogy a gyermekemnek adom, ha szükséges. Amikor egyszer bedagadt a szeme, kamillával törölgettem neki. Pár nappal később mondtam a gyerekorvosnak ezt, aki azt javasolta, hogy bánjak nagyon óvatosan a kamillával, mert egyre több gyerek lesz rá allergiás, közel sem olyan csodaszer, mint amilyennek feltüntetik, és gondoljuk. Témára rátérve: az én kisfiam is vörös fejjel szokott erőlködni, amikor tápszeres volt. Vizet szoktam vele itatni, vagy a Hipp Gyermektáját. Ezek segítettek kicsit fellazítani a székletet.
-Macska-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!