Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol, milyen pelust veszel és...

Hol, milyen pelust veszel és mennyi a darabára?

Figyelt kérdés
Nekünk 3-6kg-os kell. Amit használunk rájöttem nem is olyan olcsó, szép lassan emelik az árát és már olyan árban van mint bármelyik nevesebb.
2010. máj. 18. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Mi mindig akciósat veszünk. Nincs egy márka amit használnánk.

4-es méretet használunk. Általában ezt olyan 33-35 ft körül vesszük. Mindig amikor akciós valamelyik valahol, akkor abból veszünk egy jó pár csomaggal. Általában a tescosat használjuk, de vettünk már Pampers Sleep and play-t és happy-t is. Most ezekből van itthon. Nagyon szeretjük a tescos zöldet, az nagyon jó.

Viszont a rossmannos és a huggies nem jött be.

2010. máj. 18. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én Kiskőrösön veszek fixies pelust! 3-6 kilóig 30ft/ db!Nagyon jó minőségű!A lányomnál anno 2 éve tescosat használtuk!
2010. máj. 18. 19:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Van most valahol akció a mi méretünkben?
2010. máj. 18. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi Pamperst veszünk mindíg. Most 3600-ért vettem 96db-ot. Tescoba. Ez a 3-mas.
2010. máj. 18. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi csak liberot használunk, DM-ben szoktam venni, akciósan, és kuponnal, kb. 41-45 ft az ára. A pampers, szerintem nem olyan jó, túl vékony, és laza a hátulja, így nem véd semmit. Próbáltam már spórolni olcsóbbal, de akkor úgy kiázott a kis popsija, és a kaki is gyakran kifolyt.
2010. máj. 18. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia,én is a Dm-ben szoktam kuponokkal venni a Libero mega packot!Nálunk éjszakára csak az jött be!

Viszont nappalra vagy Tesco zöldet,vagy valami olcsóbbat veszek,mert azt gyakrabban cserélem!Ez így jött be nálunk!

A Pampers viszont nem vált be,abból kifolyt mindig!

Szeretném még a Huggies-t is,de drága!

Így,hogy a Libero mega packot veszem,az elég 2,5 hónapig,egy hónapban másfél csomag másfajta megy el!Én sosem számoltam darabra,hanem így összességében!

Kb.havi 4500 ft megy el pelusra,napi kb.4-5 darabot használunk+éjszaka 1!

Ja,azt még nem írtam,hogy a 4-es a méretünk!

Szép estét!

2010. máj. 18. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is csak a Dm-ben vásárolok, kuponnal, olyan nincs is hogy teljes áron vennék, mert mindig összefogunk a barátnőmmmel, és együtt megyünk havonta, kéthavonta. Így utoljára 38 Ft/db árra jött ki a 4-es Pampers, de a liberót is ki lehet hozni ennyiből a kuponokkal.
2010. máj. 19. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!