8 hós kisfiam nem akar inni. Mit tegyek?
Én ugyan még kicsi voltam, de tisztán emlékszem, hogy a Hugom kizárólag pohárból volt hajlandó elfogadni a tejtől különböző ételeket.
Velem még nehezebb volt, semmilyen cumit nem tűrtem meg, kiköptem, nekem nem kellett. Anyu azt mondja, és szerintem is így volt jó, nem kell erőltetni a cumikat, ha most ráerőszakolod, késöbb az oviban külön probléma lesz a leszoktatás (borzalmas ordításokkal).
egy 21 éves lány.
szia
nálunk is ez a helyzet-10 hónapos.már előre félek,ha nem lesz tejem,addig szoptass,amig van-lehet,h utána megoldódik minden.én is próbáltam teát,vizet,limonádét,gyümilét-ezer féleképpen.múltkor megitta a bébiteát-hipp-eset.gondolhatod,milyen örömünnep volt..-egyébként azt hallottam,h apának kellene próbálni,mert neked tejcsi szagod van-és inább azt inná szivesen.úgyhogy délután nálunk apa itat
próbáljátok meg!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!