Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós kisfiam nem akar inni....

8 hós kisfiam nem akar inni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még szopik, de már kap mást is enni /fozelék, gyumolcs, tejpép/. Már kulombozo formájú cumikkal próbáltam, vettem csoros itatópohara is, de így sem kell neki. Szinte ordít, ha meglátja. Ha kanállal adom, elveszi, de ez így nagyon rossz, és nem kanalazhatok neki bárhol.Szerintetek megfog ez valaha változni?
2008. okt. 16. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ugyan mi még csak ismerkedünk a tejen kívüli enni-innivalókkal, de az én gyerkőcöm sem fogad el semmit csak kanálból és rendes pohárból. Szerintem nálatok azzal van baja a bébinek, hogy szívni kell (már ha ilyen típusú a csőrösötök). Próbáld meg pohárból hátha az szimpatikusabb neki.
2008. okt. 16. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Én ugyan még kicsi voltam, de tisztán emlékszem, hogy a Hugom kizárólag pohárból volt hajlandó elfogadni a tejtől különböző ételeket.

Velem még nehezebb volt, semmilyen cumit nem tűrtem meg, kiköptem, nekem nem kellett. Anyu azt mondja, és szerintem is így volt jó, nem kell erőltetni a cumikat, ha most ráerőszakolod, késöbb az oviban külön probléma lesz a leszoktatás (borzalmas ordításokkal).

egy 21 éves lány.

2008. okt. 16. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha még szopik nem baj ha nem iszik. Kap elég folyadékot. Azért megkínálhatod minden evés után vízzel vagy teával, de csakis pohárból, nem csőrősből sima kis pohárból. Eleinte csak keveset tegyél bele, hagyd hogy fokozatosan ismerkedjen meg vele. Elöbb utóbb változni fog és el fogadja majd az innivalót is. A cumisüveget szerintem felejsd el.
2008. okt. 16. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

szia

nálunk is ez a helyzet-10 hónapos.már előre félek,ha nem lesz tejem,addig szoptass,amig van-lehet,h utána megoldódik minden.én is próbáltam teát,vizet,limonádét,gyümilét-ezer féleképpen.múltkor megitta a bébiteát-hipp-eset.gondolhatod,milyen örömünnep volt..-egyébként azt hallottam,h apának kellene próbálni,mert neked tejcsi szagod van-és inább azt inná szivesen.úgyhogy délután nálunk apa itat

próbáljátok meg!

üdv

2008. okt. 16. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek!
2008. okt. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!