Milyen lyukú etetőcumit használja tápszer etetésekor?
A kisfiam 4,5 hónapos. Mi is az egylyukú Aventet használjuk. Néha olyan kis mohó, hogy félrenyel ezzel is.
Így még nem merem a kétlyukút használni, attól tartok abból túl gyorsan jön a kaja. Nem látom, hogy kifáradna attól, hogy többet kell dolgoznia a tápszerért. Egyelőre még nem váltunk.
Én eddig az egylyukúval etettem, mert fuldoklik a kétlyukútól. Most viszont tápszert váltottunk, s másfajta cumisüveg kellett, mert a sűrűsége miatt egyik aventes cumin sem jött át. De ez is egylyukú, csak egy picit nagyobb a lyuk rajta. 8 hónaposak vagyunk.
Ja, s érdekes módon az én fiam ha tet kap a kétlyukúban, attól is mindig félrenyel, de ha pohárból itatom, akkor sosem. Érdekes. De a fiamtól már megszoktam, hoy sok mindent másképp csinál mint más gyerekek...
Viszont most olvastam még egyszer a kommentedet. Ha szopik is, szerintem maradj az egylyukúnál, mert ha rákap a kétlyukúra(gyorsabb, könnyebb), akkor már nem fog a cicin küzdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!