Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Gereben
Teofil
A gereben egy eszköz, íme: [link]
A lent fésülték vele, illetve kínzóeszköz is volt (a használatát el lehet képzelni). Én nem adnám ezt a nevet.
A Teofil még mindig jobb, de igazából nem tetszik az sem.
Az mióta személyeskedés, hogy megkérdeztük, minek írtad ki a kérdést, ha mindenkit leoltasz, aki azt meri mondani, nem tetszenek neki a nevek? :D
Téged se az eszedért szerethetnek
De szemelyeskedsz, mivel kijelented, hogy engem nem lehet meggyőzni arról, hogy ez a két nev ronda, illetve felelősségre vonsz, h minek írok ki kérdést.
1. Arról írok ki kérdést amiről akarok
2. Mindnekinek figyelembe vettem a véleményét, mivel éppen erre voltam kiváncsi, az h miért az az én dolgom
3. Semmiről nem kell meggyőzni
4. Arra, h egyébként más vonatkozásban mi a véleményed (miért írok ki kérdést, miért adnék ilyen nevet a gyerekemnek, hogy jutott eszembe pont ez a két nev..) nem vagyok kiváncsi
5. Utolsó válaszodban is éppen szemelyeskedsz
Tudom, hogy van olyan, hogy gerebenezés, ill van ilyen eszköz, és? Ez miért lenne egyébként probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!